Noves confirmacions per a l’edició del Mud’23

La setzena edició del MUD que organitza l’Ajuntament de Lleida, també conegut per Músiques Disperses, festival pioner de neo-folk a l’estat espanyol i que tindrà lloc a diversos escenaris de la ciutat de Lleida del 23 al 26 de març, té noves confirmacions que tanquen el cartell d’enguany.

Es tracta del músic, cantant i compositor anglès Nick Mulvey, membre fundador de la banda Portico Quartet, que clourà el festival el diumenge 26 de març a les 20 h al Cafè del Teatre. La cantautora i guitarrista barcelonina Patricia Atzur actuarà a la botiga-cerveseria Grans Records el dissabte 25 de març a les 13 h. El mateix dia Ultra-Local Dj’s punxaran des de les 12 h i a partir de les 14 h. L’entrada és lliure.

 

L’edició d’enguany es presenta amb artistes com Baiuca, Nick Mulvey, Enredadas (Martirio, Uxía, Carmen París i A Pedreira), Kumbia Boruka, Pau Vallvé, Las Karamba, Socunbohemio, Patricia Atzur i Ultra-Local Dj’s conformant un cartell sorprenent i excitant amb la perspectiva oberta de la música folk, “open minded folk”, tal i com ens té acostumats el MUD.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El festival organitzat per l’Ajuntament de Lleida de forma exclusiva i reconegut com un dels festivals més particulars del territori, serveix d’aparador per projectar nous camins que el folk modern emprèn amb el pas del temps i es reivindica com a missatger Inter generacional, pont entre la tradició i la modernitat.

 

Els concerts d’aquesta edició es podran gaudir a diferents espais de la ciutat com el Teatre de l’Escorxador, La Llotja i l’Espai Orfeó, mantenint l’eix central de la programació al Cafè del Teatre de l’Escorxador, i el concert íntim (entrada lliure amb aforament limitat) a la botiga-cerveseria Grans Records de Lleida.

 

Ja disponible l’ABONAMENT PER A TOTS ELS CONCERTS al preu de 60 € + despeses de gestió (1€) que es poden adquirir al web del MUD i a les taquilles del Teatre de l’Escorxador i de l’Auditori Municipal Enric Granados.