Comarques

Incorporen una nova senyalització urbana i turística a Bellpuig

Es tracta d'una actuació inclosa en el projecte del Patronat de Promoció Econòmica 'Paisatges de Ponent'

Marta Romera
  • gener 2, 2023
  • 2 min read
Incorporen una nova senyalització urbana i turística a Bellpuig

L’Ajuntament de Bellpuig ha finalitzat les actuacions de senyalització urbana i turística del projecte ‘Paisatges de Ponent’ a Bellpuig. Amb aquesta actuació el municipi incorpora uns indicadors per tal que els visitants puguin informar-se, trobar i dirigir-se als diferents indrets d’interès i altres equipaments del municipi.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Amb aquesta senyalització urbana i turística es podrà donar a conèixer i interpretar diferents elements patrimonials de Bellpuig com el Convent de Sant Bartomeu, l’Església de Sant Nicolau, el Castell, els Porxos, el Teatre Armengol i la font de Sant Antoni, entre d’altres. Amb aquesta actuació l’ajuntament vol valorar el turisme local, ja que la vila gaudeix d’un ric patrimoni històric i artístic que cal donar a conèixer a possibles visitants d’una manera ordenada.

 

Tot i tenir aquest patrimoni, Bellpuig no tenia fins ara una senyalització que indiqués al visitant què pot trobar al municipi o cap a on s’ha de dirigir per visitar els diferents indrets d’interès patrimonial. Tampoc estava indicat com per trobar l’oficina de turisme o serveis essencials com el centre d’atenció primària. Per aquest motiu, el projecte ha inclòs dues tipologies de senyals diferents: senyals turístics patrimonials, de caràcter més turístic i senyals direccionals urbans, d’informació més general del poble.

Les actuacions s’han centrat en el nucli i en els seus principals accessos, així els visitants poden accedir de forma ordenada i segura als diferents serveis i indrets d’interès turístic que ofereix el Bellpuig a la vegada que descobreixen el territori de ‘Paisatges de Ponent’ i el seu ric patrimoni.

 

La senyalització efectuada en aquesta actuació, cofinançada per la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Bellpuig, dins del projecte Paisatges de Ponent, i amb fons FEDER, ha comptat amb un import d’adjudicació de 34.342,62 €.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *