Incorporen una nova senyalització urbana i turística a Bellpuig

L’Ajuntament de Bellpuig ha finalitzat les actuacions de senyalització urbana i turística del projecte ‘Paisatges de Ponent’ a Bellpuig. Amb aquesta actuació el municipi incorpora uns indicadors per tal que els visitants puguin informar-se, trobar i dirigir-se als diferents indrets d’interès i altres equipaments del municipi.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Amb aquesta senyalització urbana i turística es podrà donar a conèixer i interpretar diferents elements patrimonials de Bellpuig com el Convent de Sant Bartomeu, l’Església de Sant Nicolau, el Castell, els Porxos, el Teatre Armengol i la font de Sant Antoni, entre d’altres. Amb aquesta actuació l’ajuntament vol valorar el turisme local, ja que la vila gaudeix d’un ric patrimoni històric i artístic que cal donar a conèixer a possibles visitants d’una manera ordenada.

 

Tot i tenir aquest patrimoni, Bellpuig no tenia fins ara una senyalització que indiqués al visitant què pot trobar al municipi o cap a on s’ha de dirigir per visitar els diferents indrets d’interès patrimonial. Tampoc estava indicat com per trobar l’oficina de turisme o serveis essencials com el centre d’atenció primària. Per aquest motiu, el projecte ha inclòs dues tipologies de senyals diferents: senyals turístics patrimonials, de caràcter més turístic i senyals direccionals urbans, d’informació més general del poble.

Les actuacions s’han centrat en el nucli i en els seus principals accessos, així els visitants poden accedir de forma ordenada i segura als diferents serveis i indrets d’interès turístic que ofereix el Bellpuig a la vegada que descobreixen el territori de ‘Paisatges de Ponent’ i el seu ric patrimoni.

 

La senyalització efectuada en aquesta actuació, cofinançada per la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Bellpuig, dins del projecte Paisatges de Ponent, i amb fons FEDER, ha comptat amb un import d’adjudicació de 34.342,62 €.