Atenció esportistes: Tot preparat per a la 29a Mitja Marató de Lleida

El regidor de Festes, Joventut, Tradicions, Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, ha assistit a la presentació de la 29a Mitja Marató de Lleida que se celebrarà diumenge, 20 de novembre, a les 10.00 hores. Així, la ciutat es convertirà en l’epicentre de l’atletisme català amb la celebració d’aquest esdeveniment que aquest any compta amb el patrocini d’Aldhara Europe. A més, serà Campionat de Catalunya de Mitja Marató per a la temporada 2022 i es preveu la participació d’un miler d’atletes.

 

Amor ha destacat que «la 29a Mitja Marató de Lleida és una de les grans festes esportives de la ciutat». «Estem molt contents que aquest any, a més, sigui Campionat de Catalunya, perquè això demostra que compta amb una contrastada i dilatada experiència en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments».

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Per la seva part, el director d’Ekke Viding, Pep Castarlenas, ha explicat que «l’organització de la Mitja Marató de Lleida ens dona cada vegada més responsabilitat perquè ho volem fer molt bé». «Hem tornat a tirar a endavant aquest repte que en alguns moments se’ns ha fet difícil venint del context de què venim». 

 

A la presentació també han assistit el tinent d’alcalde de la Paeria, Paco Cerdà; el vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi; la representant territorial a Lleida de la Secretaria General de l’Esport, Lourdes Ravetllat; el director general d’Aldhara Europe, Abdolghani Ezzitouni; el director tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme, Quim Erta, així com els representants de les diferents empreses que hi col·laboren.

La cursa

21,097 km (Mitja Marató). Circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme (FCA). La sortida serà a les 10.00 h davant del Gimnàs Ekke Viding. Per l’any 2022 la Mitja Marató de Lleida és la seu del Campionat de Catalunya de Mitja Marató. Per participar s’ha de tenir la llicència de la FCA per la temporada 2022.

 

L’edat mínima de participació és de 16 anys (Nascuts abans del 21/11/2006). El circuit és 100% d’asfalt i està totalment marcat i tancat al trànsit. Les curses infantils se celebraran dissabte 19 de novembre d’11 h a 13:30 h i de 17:30 h a 20 h.

text