La policia adverteix d’una nova estafa sobre Decathlon

Imagen de archivo de un agente de la Policía Nacional.

Imatge d'arxiu d'un policia. | CatalunyaDiari.cat
 

La Policia Nacional ha advertit, en el seu compte de Twitter, d'una nova estafa on s'utilitza una nova imatge de Decathlon com a reclam publicitari. A través del seu compte a les xarxes socials, es mostra aquest nou engany que ha circulat per les xarxes socials.

 

L'estafa ofereix, suposadament, un lloc de treball com depenent de la coneguda botiga esportiva, i destaca que es busquen persones sense experiència professional. També assegura que el lloc de treball permet un «horari flexible» i «excel·lents ingressos».

 

Un treball massa bonic per ser veritat, ja que és molt difícil que et contractin sense experiència i sobre amb un bon sou i horari flexible. Tot i l'escassa credibilitat de l'oferta, molts han caigut. D'aquesta manera, l'estafador ha aconseguit un bon grapat de dades personals dels usuaris, i és que aquesta és la intenció de l'estafa que ha denunciat la mateixa Policia Nacional.

 

La Policia Nacional fa una crida als usuaris

El missatge publicat per les autoritats ha estat el següent: «A la rica estafa! Repetim: aquesta suposada oferta de treball és falsa. No feu ni cas! Abans de donar les teves dades, assegura't que es tracta de l'empresa oficial».

 

Hem de destacar, que en aquest missatge fals, s'incita als usuaris a fer clic en un enllaç. En entrar a la nova pàgina, es convida a l'usuari a omplir un formulari amb les seves dades personals. La part final de l'estafa assegura: «A què esperes? Apunta't ja! No deixis passar aquesta gran oportunitat!».

  

Si ens fixem en la manera que està escrit el missatge —amb tot de majúscules i icones— ens adonem de la poca credibilitat d'aquest. Per tant, sempre que vegis un anunci d'aquest tipus, pensa-t'ho dos cops i comprova la veracitat de l'oferta.

 

 

Fixat en detalls com el logotip de l'empresa, el to del mateix missatge i, si encara et queden dubtes, contacta amb la mateixa empresa per comprovar que es tracta d'una oferta real. Si estàs buscant un treball, vés amb precaució.