Cultura

Arriba una nova edició del festival de MicroTeatre Lo Microfest a La Saleta

Aquesta edició comptarà amb sis companyies d'arreu del territori català i presència lleidatana

Marta Romera
  • setembre 26, 2022
  • 3 min read
Arriba una nova edició del festival de MicroTeatre Lo Microfest a La Saleta

Els pròxims dia 1 i 2 d’octubre com ja comença a ser tradició amb la festa major de la ciutat es celebra una nova edició del festival de MicroTeatre Lo Microfest a La Saleta. Aquesta edició comptarà amb sis companyies d’arreu del territori català i presència lleidatana.
Aquesta edició comptarà amb peces de diferents gèneres com el clown, la dansa o el teatre que ens passejaran per diferents registres teatrals.

Les entrades anticipades es poden comprar a la web de La Saleta : www.lasaletalleida.com fins al 30 de setembre on es poden adquirir els packs de dia a un preu de 10€. Els dies dels festivals es podran adquirir les entrades a la taquilla a un preu de 5€ per espectacle o bé adquirint el pack d’espectacles del dia a 12€. Els espectacles s’oferiran en tres sessions durant el dia en l’horari de 12 del mati a 21h de la nit durant els dos dies.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Informació espectacles

BIC (Breu introducció a la comunicació)– Del Nord
La Doctora Costa es prepara per donar la seva classe de Comunicació a l’Universitat quan, de sobte, arriba el Professor Garcia, el seu ex-marit, i es disposa a fer el mateix. Malgrat que ell mostra un document oficial que indica que ha de donar aquella classe, la doctora decideix fer-la igualment, fent servir el professor com a resignat ajudant.

EL SER- Peixos Peixeres Teatre
L’Enric i l’Eva són citats en u bar per Servei d’Entrenament en Resiliència (SER) per sotmetre’s a una teràpia revolucionària per superar les seves respectives separacions. Per fer-ho, caldrà que obrin una caixa i que s’expliquin l’un a l’altre, amb precisió i sense ometre cap detall, la relació emocional que tenen amb l’objecte que hi ha dins.

ANDRÒMINE– Espurneta Comedianta (KM0)
Andròmine, és una crítica social a la pobresa i la misèria que vivim actualment en clau d’humor. Una indigent gran, ven les andròmines que troba als contenidors de brossa, per subsistir.

BANCO’$– Mañana no vendré
Dos desconocidos, sentados en un banco, actúan sospechosamente delante de un banco.

L’ANIVERSARI– Cosinsart
En Narcís viu permanentment confinat, però ell des de fa anys. Viu sol al pis heretat de la seva tieta. No té amics, poca família, alguns cosins, pocs coneguts… Avui és el seu aniversari i compra un pastís amb espelmes, un regal… i surt al carrer en cerca de
complicitats que l’ajudin a preparar una sorpresa per algú molt especial. Necessita algú que porti el pastís, algú que entregui el regal, que canti feliç aniversari… Ho prepara tot, tothom a punt i quan arriba: SORPRESA!!!!!!!! I quina sorpresa, ningú s’ho esperarà,
menys ell que ho tenia tot pensat i en coneixia tots els detalls. El més important és que ara se sent estimat, agraït i emocionat.

VENT-O CIA. VENT-O (KM0)
El vent…
Com neix?
On ens porta?
La dansa com a llenguatge, llibertat i moviment.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *