El Turó de Gardeny acollirà la 3a edició de la LAN PARTY Lleida

El Turó de Gardeny serà l’epicentre dels esports electrònics a Catalunya del 22 al 24 de març, amb l’arribada de la 3a edició de la LAN PARTY Lleida. Aquest esdeveniment comptarà amb la participació de 300 persones durant tres dies d’intensa competició i convivència. Els participants competiran per coronar-se com els millors en jocs com League of Legends, VALORANT, Call of Duty, Pokemon, FC24, Age of Empires II, Fortnite i molts altres títols destacats del món dels videojocs. 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Dos equips locals, Dream Maker Lleida (League of Legends) i Guinea Pink Alguaire (VALORANT), ja han aconseguit la seva plaça a les finals. A més, el torneig nacional SECRET TOURNAMENT de Call of Duty reunirà vuit equips de tota la península, prometent un emocionant espectacle. S’estima la visita de 1500 persones durant el cap de setmana i també s’ha recaptat una bossa de premis valorada en més de 2500€, que es distribuirà entre els guanyadors dels diversos tornejos.

Paral·lelament, la Copa Marraco Òmnium Cultural Lleida-Ponent organitzarà una competició entre més de 8 instituts i centres de formació professional per descobrir qui és l’institut o centre més ‘gamer’ de Lleida. La ‘Game Jam’ oferirà l’oportunitat a equips de programadors i dissenyadors de crear un videojoc durant el cap de setmana, amb un premi valorat en 350€.

Els assistents a la LAN PARTY podran gaudir de foodtrucks amb hamburgueses de ‘La pecadora’, exposicions de manga, concursos de cosplay i la presència de dibuixants del món del manga.