Balaguer escalfa motors per una nova edició del Firauto

La ciutat de Balaguer acollirà la 31a edició de Firauto, la Fira del vehicle d’ocasió i complements, els dies 6, 7 i 8 d’octubre al pavelló Inpacsa. El certamen s’avança enguany dos caps de setmana respecte a les altres edicions, una decisió consensuada amb els expositors locals per no coincidir en ple pont del Pilar.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’esdeveniment, pioner a les terres de Lleida, comptarà amb la participació de 18 expositors que presentaran els seus vehicles. Tota la selecció d’automòbils estaran supervisats i revisats, amb un gran ventall d’opcions, des de les més econòmiques, al Mercat de la Ganga, amb vehicles de fins a 6.000 euros, fins a les més sofisticades, per a públics més exigents i/o amants del motor. El visitant podrà veure al voltant d’uns 200 vehicles en una sola exposició, facilitant la compra i donant més opció a escollir entre tots els productes presentats.

També hi haurà vehicles de gerència i amb molt pocs quilòmetres, d’alta gamma, elèctrics i de baix consum. Aquest fet li dona a la fira un valor afegit. A més, hi seran presents altres sectors com són les caravanes i autocaravanes, en modalitat de lloguer, els remolcs i la maquinària industrial, els complements i també la retolació de vehicles.

Finalment, la celebració comptarà amb una proposta educativa al vestíbul del pavelló. La proposta, sota el títol: ‘Febre del divendres nit’, és una mostra sobre la prevenció de conductes addictives dissenyada al voltant de 12 plafons que proposa als visitants participar en una sortida nocturna simulada.

Segons la Paeria, els concessionaris esperen aquesta fira per exposar els seus productes exclusius i facilitar la compra al visitant. L’horari serà divendres a la tarda, de les 16.00 h fins a les 20.00 h, i dissabte i diumenge en horari de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h.