Arriba una nova edició de la Festa de la floració de Miralcamp

La 7a edició de la Festa de la floració de Miralcamp, la ‘Firacamp’, arribarà aquest diumenge 7 d’abril a diversos llocs del municipi, amb la gastronomia i la descoberta del paisatge com a eixos principals. Els actes començaran a les 9h. amb un esmorzar popular al camp de bitlles, seguit d’una gimcana pel terme municipal, organitzat per BTT Miralcamp, amb sortida des de la plaça Sant Jaume (10.30 hores).

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

També a les 10h., hi haurà tres activitats programades més: la trobada de plaques de cava, a la plaça Sant Jaume; un passeig amb carruatge pel terme municipal; i jocs per als més petits, amb Gira la Fira. Més tard, a les 11:30h., hi haurà un taller de pintura infantil al pavelló poliesportiu, a càrrec de Judit Sanmartí, i un vermut musical a la plaça Sant Jaume, a càrrec de l’Associació Gitana de Miralcamp i l’Associació de Joves (12:30h.).

Durant tot el matí també es podrà visitar la tercera edició de la Trobada de Tractors Antics, als voltants de la plaça de Sant Jaume. Les activitats, però, ja van començar el dia 3 d’abril, amb una conferència sobre ‘Canvi climàtic i agricultura’, a càrrec del meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio, Francesc Mauri. També està previst, per al dia 6 d’abril, vigília de la fira, un tast-maridatge de vins del Castell del Remei, al poliesportiu, amb la col·laboració d’Argal i Formatges Camps.

La diputada Sandra Marco ha recordat aquest dijous a la roda de premsa de presentació que «aquesta festa, que sens dubte portarà molta vida i alegria al municipi, no se celebrava des del 2019; per tant, felicito l’alcalde i el tinent d’alcalde per haver recuperat aquesta jornada tan bonica i desitjo que en gaudiu moltíssim». Per la seva banda, Melcior Claramunt, alcalde de Miralcamp, ha assenyalat que es tracta d’activitats adreçades a tota mena de públic, per la qual cosa esperen la visita de gent de tota la demarcació.