La 10a edició de la Fira UdL Treball ja és aquí

La 10a edició de la Fira UdL Treball, organitzada pel vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat i la unitat d’Informació i Orientació Universitària de la Universitat de Lleida (UdL), tindrà lloc aquest dimecres 17 d’abril en format virtual, amb la participació de 116 entitats diverses, incloent-hi empreses, institucions, associacions i col·legis professionals. L’expectativa és superar les 300 ofertes de contractes de treball i pràctiques remunerades, amb un total actual de 250 ofertes disponibles.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A més de les ofertes laborals, la fira també inclou activitats relacionades amb l’ocupabilitat, com xerrades sobre l’ús de la intel·ligència artificial en la selecció de personal, oportunitats professionals a les institucions de la Unió Europea i gestió emocional durant els processos de selecció. Les xerrades es realitzaran a la Sala de videoconferències del Centre de Cultures, a Cappont, i es retransmetran en línia a través del canal de Youtube de la UdL.

La majoria dels participants de la fira provenen de la demarcació de Lleida, tot i que també hi haurà representació d’altres regions com Osca, Saragossa, Barcelona, Reus, Igualada, Madrid i Navarra. Els sectors representats són diversos, des de tecnologia, agroalimentació, sanitat, educació, serveis socials, indústria fins al turisme. A més, els 250 estudiants i graduats de la UdL inscrits fins ara també tenen l’oportunitat de trobar ofertes internacionals, com ara posicions d’infermeria a Suïssa i Estats Units o pràctiques a Amsterdam amb l’Agència Europea de Medicaments.

Mitjançant la Plataforma UdL Treball, els alumnes i titulats poden carregar els seus currículums i aplicar a les ofertes que millor s’ajustin al seu perfil. Les empreses, d’altra banda, tenen accés immediat als candidats i poden concertar entrevistes. La data límit per a les sol·licituds de treball és el 26 d’abril.

Segons els organitzadors, la Fira UdL Treball «pretén ser un espai de trobada entre empreses amb l’estudiantat de darrers cursos i les persones titulades de la UdL per tal que accedeixin al mercat de treball i millorin la seva ocupabilitat».