Nova edició del Mercat de les Rebaixes d’Estiu a l’Eix Comercial

Nova edició del Mercat de les Rebaixes d’Estiu a l’Eix Comercial| Redacció – Fotografia: Facebook Eix Comercial

 

L'Eix Comercial de Lleida celebrarà els dies 26, 27 i 28 d'agost el tradicional Mercat de les Rebaixes d'estiu. Les persones que s'apropin fins aquesta zona podran gaudir de descomptes de fins al 50% en les seves botigues de confiança. Enguany hi participen més de 70 parades.

Com ja s’ha fet en altres edicions, aquest any podem trobar punts de venda d’altres zones comercials, com ara  de la Zona Alta, Pardinyes, Cappont, Clot de les Granotes, Carrer Cavallers. I també d’altres poblacions com Balaguer, fet que demostra que el mercat es consolida en altres municipis del voltant de Lleida. 
 
Al mercat s'hi pot trobar tota mena d'articles, de vestit i de calçat i també peces de joiera, articles de decoració. Gairebé setanta dos parades ofereixen una diversitat de productes. Al igual que en les darreres edicions, en aquest mercat també hi són presents set paradistes del Mercat de l’hort a la Taula.
 
Les parades de productes agroalimentaris estaran ubicades al carrer del Carme, davant de la Diputació, plaça Sant Francesc i davant de la catedral. Enguany, també hi ha parades que ofereixen productes diversos des de coques de recapte, embotits formatge i derivats làctics fins a melmelades, galetes, conserves, oli.
 
El Mercat de les Rebaixes d’estiu, és una activitat de dinamització comercial que està plenament consolidada, que porta a terme l’Associació de Comerciants de l’Eix Comercial i que dona la cloenda a la campanya d’estiu.