Sense Categoria

Nova edició de les campanyes Porta el teu nét o la teva parella al teatre

LleidaDiari
  • agost 11, 2014
  • 2 min read
Nova edició de les campanyes Porta el teu nét o la teva parella al teatre

Nova edició de les campanyes Porta el teu nét o la teva parella al teatre| Redacció – Fotografia: Llotja Lleida

 

L’Ajuntament de Lleida i la Fundació Teatre de la Llotja posen en marxa les noves edicions de les campanyes 'Porta el teu nét al teatre' i 'Porta la teva parella al teatre', iniciatives per fomentar, d’una banda, el valor que té que els néts passin bones estones amb els padrins i, d’altra, que l’avi pugui gaudir d’un espectacle amb la seva parella (espòs, familiar, amic…).

Els objectius del projecte són: potenciar la relació entre padrins i néts; afavorir que els més petits s’introdueixin en el món de les arts escèniques, gràcies al padrí; donar a conèixer la dimensió social del Teatre de la Llotja, i reconèixer la tasca de les persones grans fent que puguin convidar la seva parella.
 
L’Ajuntament de Lleida i el Teatre de la Llotja Llotja van iniciar aquestes experiències fa dos anys i mig i, després de l’èxit obtingut, ha esdevingut un programa de continuïtat.
 
Els espectacles proposats per a la nova temporada són:
– 'Post Clàssic' d’en Tortell Poltrona – campanya 'Porta el teu nét al teatre'
– 'Yo, Quevedo' de l’humorista Moncho Borrajo – campanya 'Porta la teva parella al teatre'
 
Una entrada gratuïta 
Per mitjà d’aquest programa quan l’avi compra l’entrada per al nét o per a la parella, la seva li surt gratuïta. Per gaudir de les campanyes, cal adreçar-se a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Lleida, que gestionarà el tiquet que s’haurà bescanviar a la taquilla de La Llotja i dels quals n’existeix un número limitat.
 
Està ubicada a Ramble Ferran, 13 (planta baixa). El telèfon de contacte és el 973 700 349 i el correo electrònic gentgran@paeria.es.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *