Nova edició de la Marató de Relleus Sícoris Club

Nova edició de la Marató de Relleus Sícoris Club| Redacció – Fotografia: Abainstitut

 

El Sícoris Club ha organitzat per aquest diumenge, dia 30 d’octubre, a partir de les 09.00 hores, una nova edició d’una cita que ja és tot un clàssic: la Marató de Relleus Sícoris Club. Els equips, que podran ser masculins, femenins o mixtes, hauran d’estar formats per quatre components.

Es tracta d’una cursa  de relleus oberta a tots aquells atletes que hi vulguin participar formant un equip de quatre persones, ja siguin masculins, femenins o mixtes. La prova es desenvoluparà a la pista d’atletisme del Sícoris Club, de terra, on cada relleu farà 35 voltes de 300 metres, excepte el primer relleu, que correrà 197 metres més. El temps màxim de finalització serà de 4 hores.
 
Hi haurà trofeus per als tres primers equips de la general, per als tres primer equips masculins, els tres primers equips femenins, els tres primers equips mixtes i també per al millor relleu (temps) masculí i femení. El nombre màxim d’equips que s’admetran serà de 25. En cas de que algun equip no tingui quatre components però desitgi participar-hi, es podeu adreçar a: info@maratosicoris.cat i l’organització mirarà de fer un equip.
 
A llarg del desenvolupament de la cursa, el club oferirà als participants un entrepà de llonganissa i begudes no alcohòliques. L’avituallament serà constant, segons les necessitats de cada corredor, i hi haurà servei de vestidors i  dutxes.
 

rn