Sense Categoria

Nova cursa a Lleida: ‘Nosaltres també podem’ Aspros

LleidaDiari
  • octubre 10, 2014
  • 2 min read
Nova cursa a Lleida: ‘Nosaltres també podem’ Aspros

Nova cursa a Lleida: ‘Nosaltres també podem’ Aspros| Redacció – Fotografia: Iter5

 

La Lliga Ponent comptarà enguany amb una nova prova, la I Cursa ‘Nosaltres també podem’ Aspros, una cita que compta amb moltes peculiaritats i amb un escenari ben especial, les Basses d’Alpicat. La competició es celebrarà el proper 26 d’octubre a les 10.30 hores sobre una distància única de cinc quilòmetres. 

La jornada inclourà també curses infantils, una caminada, activitats per a la mainada popular que també tindrà cinc quilòmetres de recorregut, una masterclass de zumba, música i sortejos, amb la qual cosa en podran gaudir petits i grans. L’organització, a càrrec d’Aspros, ha disposat també de moltes més sorpreses, així com preus força populars per a les inscripcions, que es poden formalitzar a www.iter5.cat i a la mateixa web de la cursa, on a més hi ha tota la informació referent a la jornada.
 
Pel que fa al recorregut, la sortida i l’arribada estaran situades a la zona adjacent a les pistes d’atletisme de les Basses. Des d’allí, els participants aniran, sempre per camins de l’Horta, en direcció nord fins a l’A-2, on giraran cap a la dreta per fer un tram paral·lel a aquesta via, per després girar cap a la dreta en direcció Lleida, fins que en un punt determinat faran un gir de gairebé 180 graus per tornar en direcció nord fins al punt d’origen, on estarà situada la meta. Es tracta, doncs, d’un recorregut circular en el sentit de les agulles del rellotge i sobre un terreny pla que no presenta dificultats, de manera que es tracta d’una cursa a l’abast de tothom i que, a més, té el valor afegit que permet col·laborar amb una bona causa.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *