Categories: Comarques

Alcarràs amplia els avantatges del Carnet Jove amb una nova campanya

El Carnet Jove d’Alcarràs, implementat fa dos anys, ha iniciat una nova campanya per captar nous avantatges. Aquesta iniciativa, desenvolupada per l’Ajuntament d’Alcarràs, busca sumar més comerços, entitats i institucions per oferir descomptes millorats al municipi. Els nous avantatges inclouen descomptes en òptiques, centres d’estudis, articles per a la llar, moda i complements, restauració, així com en serveis municipals com el Pavelló Poliesportiu, les Piscines Municipals, el Punt Jove i el Programa’t Cultura.

 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Actualment, el carnet ofereix 19 avantatges en àmbits com esports (15,8%), turisme i mobilitat (5,3%), cultura (5,3%), formació (15,8%), tecnologia (5,2%), salut (15,8%), lleure (10,5%) i altres (26,3%). Aquesta xifra representa un increment de 13 avantatges respecte al 2021, un creixement del 216% en dos anys, molt superior al 206% registrat a Catalunya en el mateix període.

El Carnet Jove d’Alcarràs compta actualment amb 599 titulars, distribuïts entre diferents franges d’edat: 12-13 anys (5,5%), 14-17 anys (14,9%), 18-21 anys (22,7%), 22-25 anys (26%), 26-30 anys (27,2%) i 31 anys (3,7%). Això representa una penetració del 29,62% entre els joves d’Alcarràs, gairebé igualant la mitjana catalana del 29,73%.

Des del 2022, el nombre de titulars ha crescut en 74 (14%), superant el creixement registrat a Catalunya. A més, els descomptes del Carnet Jove d’Alcarràs són accessibles per a tots els titulars de la demarcació de Lleida (30.614 joves), Catalunya (519.018 joves) i Europa (més de 7,5 milions de joves).

La nova campanya de captació busca connectar el Carnet Jove nacional amb el comerç local, fent-lo més útil per als joves d’Alcarràs i potenciant els avantatges de proximitat. Entre les accions previstes hi ha comunicacions i visites als comerços, distribució de material promocional, contacte amb l’Associació de Comerços i Serveis d’Alcarràs, anuncis al web municipal i publicacions a les xarxes socials. També es col·locarà un distintiu a l’entrada dels comerços participants i s’utilitzarà l’eina de geolocalització de l’APP del Carnet Jove per prioritzar els avantatges locals.

Jose Ruiz

Recent Posts

Detinguts els responsables d’una empresa lleidatana relacionats amb l’estafa de milers d’euros a diverses persones

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a Lleida dos homes, de 34 i 39 anys,…

7 hores ago

Un mort i tres ferits en el muntatge del mirador de Durro

Els Mossos d'Esquadra amb personal de l'empresa que estava fent el muntatge del mirador de…

7 hores ago

Última hora: Accident mortal en una sortida de via al Pla d’Urgell

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal…

2 dies ago

Alarmant: Brot de gastroenteritis afecta 29 infants i monitors en uns campaments a Catalunya

L'Agència de Salut Pública investiga un brot de gastroenteritis que ha afectat 27 infants i…

3 dies ago

Eurecat Lleida impulsa la innovació alimentària amb neurociència, realitat virtual i IA

El centre tecnològic Eurecat Lleida ha participat en el projecte CONOCE, una iniciativa que aposta…

3 dies ago

La Paeria de Lleida reforça el manteniment de jardineria

La comissió informativa de Gestió de la Ciutat ha donat llum verda a dues importants…

3 dies ago