Categories: Comarques

Alcarràs amplia els avantatges del Carnet Jove amb una nova campanya

El Carnet Jove d’Alcarràs, implementat fa dos anys, ha iniciat una nova campanya per captar nous avantatges. Aquesta iniciativa, desenvolupada per l’Ajuntament d’Alcarràs, busca sumar més comerços, entitats i institucions per oferir descomptes millorats al municipi. Els nous avantatges inclouen descomptes en òptiques, centres d’estudis, articles per a la llar, moda i complements, restauració, així com en serveis municipals com el Pavelló Poliesportiu, les Piscines Municipals, el Punt Jove i el Programa’t Cultura.

 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Actualment, el carnet ofereix 19 avantatges en àmbits com esports (15,8%), turisme i mobilitat (5,3%), cultura (5,3%), formació (15,8%), tecnologia (5,2%), salut (15,8%), lleure (10,5%) i altres (26,3%). Aquesta xifra representa un increment de 13 avantatges respecte al 2021, un creixement del 216% en dos anys, molt superior al 206% registrat a Catalunya en el mateix període.

El Carnet Jove d’Alcarràs compta actualment amb 599 titulars, distribuïts entre diferents franges d’edat: 12-13 anys (5,5%), 14-17 anys (14,9%), 18-21 anys (22,7%), 22-25 anys (26%), 26-30 anys (27,2%) i 31 anys (3,7%). Això representa una penetració del 29,62% entre els joves d’Alcarràs, gairebé igualant la mitjana catalana del 29,73%.

Des del 2022, el nombre de titulars ha crescut en 74 (14%), superant el creixement registrat a Catalunya. A més, els descomptes del Carnet Jove d’Alcarràs són accessibles per a tots els titulars de la demarcació de Lleida (30.614 joves), Catalunya (519.018 joves) i Europa (més de 7,5 milions de joves).

La nova campanya de captació busca connectar el Carnet Jove nacional amb el comerç local, fent-lo més útil per als joves d’Alcarràs i potenciant els avantatges de proximitat. Entre les accions previstes hi ha comunicacions i visites als comerços, distribució de material promocional, contacte amb l’Associació de Comerços i Serveis d’Alcarràs, anuncis al web municipal i publicacions a les xarxes socials. També es col·locarà un distintiu a l’entrada dels comerços participants i s’utilitzarà l’eina de geolocalització de l’APP del Carnet Jove per prioritzar els avantatges locals.

Jose Ruiz

Recent Posts

Passió per la Fórmula 1 al centre de Barcelona

La passió per la Fórmula 1 es fa notar amb força aquests dies a la…

12 hores ago

Mor ofegat un home mentre es banyava en una platja catalana

Un home de 65 anys ha mort ofegat aquest diumenge al matí mentre es banyava…

14 hores ago

L’enxampen a Catalunya amb 55 quilos de marihuana a la furgoneta

Els Mossos han detingut un home a Badalona que transportava gairebé 55 kg de cabdells…

18 hores ago

Lleida amplia l’horari de les piscines municipals

Les piscines municipals de Lleida han obert oficialment la temporada de bany aquest dissabte 15…

21 hores ago

El CE Atlètic Lleida aconsegueix l’ascens a tercera RFEF

El CE Atlètic Lleida ha celebrat aquest dissabte el seu ascens a la Tercera Federació…

21 hores ago

Celebra el Dia Mundial de la Tapa amb tres propostes dolces

El Dia Mundial de la Tapa, celebrat el 16 de juny, és una jornada que…

24 hores ago