Nova edició de la caminada popular i inclusiva Magic Line

L’Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida organitza un any més, una caminada solidària per recaptar fons per a projectes socials dirigits a persones en situació de vulnerabilitat— comptarà amb dos recorreguts, un de 4 km i un altre de 14 km. Enguany tindrà lloc el diumenge 26 de març amb tres distàncies, d’1,5, 4 i 14 km, que es podran fer caminant o corrent en equips d’entre 4 i 20 persones per la ciutat i l’Horta de Lleida, i Tremp.

Com en anteriors edicions, les dues més llargues es realitzaran a Lleida. La caminada curta, de 4 km, sortirà a les 11.00 hores des del Parc de la Mitjana, passarà pel Barris Nord, Prat de la Riba i tindrà l’arribada a la Seu Vella, amb un desnivell positiu acumulat de 60 metres. La de 14 km, que sortirà a les 09.00 hores des de l’Hospital SJD Terres de Lleida, discorrerà per Copa d’Or, la Mitjana, Barris Nord i acabarà a la Seu Vella, amb un desnivell positiu acumulat de 100 metres.

La caminada a Tremp tindrà una distància d’1,5 km, en una ruta urbana per la capital del Pallars Jussà que sortirà de la plaça Mossèn Casimir Torrent.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Per participar en la Magic Line només cal crear un equip d’entre 4 i 20 persones, marcar-se un repte solidari, realitzar accions per aconseguir aquest repte i gaudir del recorregut triat en la millor companyia.

 

Així, el punt culminant de la Magic Line SJD és la caminada per equips i no competitiva, un punt de trobada dels participants que, en inscriure’s, es posen un repte econòmic i durant els mesos previs a la caminada organitzen accions de captació de fons que acaben implicant milers de persones en tot el territori.

 

Els fons recaptats s’utilitzen per desenvolupar programes amb els usuaris del centre. «És la nostra tercera edició, però l’activitat es fa des de fa deu anys —ha explicat Núria Martínez, coordinadora de l’Eix Solidari de Sant Joan de Déu Terres de Lleida — que ha recordat que el seu inici va ser a Barcelona l’any 2014 i al llarg dels anys s’hi han anat sumant Mallorca, València, Terres de l’Ebre, Manresa i Lleida, que ho va fer fa dos anys».

 

Ha recordat que en les nou edicions anteriors s’ha aconseguit recaptar més de 2,6 M€ per gestionar 290 programes, amb una participació anual de 13.000 inscrits a totes les seus de SJD a Catalunya, 800 voluntaris i 300 col·laboradors. «Són jornades de retrobament, alegria, il·lusió, pràctica de l’esport i convivència», ha afegit.