Comarques

Nou sistema de pagament telemàtic de rebuts municipals a Almacelles

També s'ha obert la convocatòria per sol·licitar la llicència de parcel·les als 56 horts urbans que té el consistori

Mar Laborda
  • març 17, 2023
  • 2 min read
Nou sistema de pagament telemàtic de rebuts municipals a Almacelles

L’Ajuntament d’Almacelles ha posat en marxa un nou sistema de pagament telemàtic per tal que els veïns i veïnes del municipi puguin efectuar el pagament dels seus rebuts no domiciliat en línia i d’una manera més còmoda i ràpida. Igualment, s’ha obert la convocatòria pública per a la concessió de les llicències per poder disposar de parcel·les als 56 horts urbans municipals de què disposa l’Ajuntament.

En concret, d’ara endavant, les veïnes i els veïns d’Almacelles que vulguin pagar en línia els rebuts del consistori hauran de visitar la secció ‘Pagament telemàtic de rebuts no domiciliats’ que es troba a l’apartat ‘Ajuntament’ de la pàgina web almacelles.cat. Una vegada allà, hauran de prémer l’enllaç, que els durà a una pàgina en la qual s’hauran d’identificar a través del codi identificatiu que va associat al rebut i, a continuació, es podrà accedir a la passarel·la per fer el pagament.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

56 horts urbans a disposició del veïnat

Paral·lelament, aquesta setmana s’ha obert la convocatòria per optar a l’oferta pública de parcel·les que l’Ajuntament d’Almacelles posa a disposició de totes les persones del municipi qui vulguin practicar l’horticultura. En concret, el consistori disposa de 56 horts urbans d’entre 25 i 100 metres quadrats que posa a disposició del veïnat. Per poder-ne fer ús només cal presentar una instància a l’Ajuntament, i les persones sol·licitants han de ser majors d’edat i estar empadronades a Almacelles. Igualment, no poden disposar, a títol de propietari, arrendatari o similar, de cap altre hort o terreny de conreu, ni poden tenir cap membre de la mateixa unitat familiar al qual se li hagi adjudicat anteriorment una altra parcel·la o hort.

 

Tot a punt per al xou del Mag Lari

Almacelles acollirà aquest diumenge, 19 de març l’espectacle ‘Strafalari’, a càrrec del Mag Lari, un nou espectacle de màgia, carregat de participació i grans il·lusions, en què l’artista deixa veure el seu costat més estrafolari. L’espectacle tindrà lloc a les 19.00 hores, a la Sala Polivalent i les entrades tenen un preu de 5 euros en línia, a entrapolis.com, i 10 euros a taquilla.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *