Nou Secretari General de l’Ajuntament de Lleida

Al Saló del Retaule de la Paeria, l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha presidit la presa de possessió d’Antonio Ropero Vilaró com a nou Secretari General de la Paeria. En el seu discurs, Larrosa ha subratllat el rol crucial que ocupa la posició de Secretari General als ajuntaments, destacant la seva responsabilitat en assegurar el bon govern i la legalitat de les accions municipals. «Sou uns garants del bon govern i de la legalitat dels nostres actes», ha afirmat l’alcalde dirigint-se als nous funcionaris.

Ropero, de 39 anys, llicenciat en Dret per la Universitat de Lleida i amb una àmplia experiència com a funcionari de carrera, ha promès el seu càrrec, signat el nomenament i ha expressat el seu agraïment per la confiança dipositada en ell per part de la Corporació Municipal.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Abans d’ocupar el càrrec de Secretari General, Ropero ha exercit funcions en diverses administracions locals i ha impartit docència universitària. L’alcalde ha aprofitat l’ocasió per reconèixer la tasca del vicesecretari sortint, Antoni Garcia. L’acte ha comptat amb la presència destacada de les tinentes d’alcaldia, Begoña Iglesias i Carme Valls, així com amb una ampla representació de la Corporació Municipal i del cos d’Habilitats Nacionals de la Paeria.