Nou punt d’atenció GlobaLleida a la capital del Segrià

GlobaLleida presenta un nou punt per al municipi de Lleida. Es tracta d’un dels tres Punts d’Atenció GLL del Segrià i un dels 13 que configuren la xarxa de referència territorial en l’àmbit de l’emprenedoria i l’empresa. Existeix un Punt d’Atenció GLOBALLEIDA per comarca, excepte a la comarca del Segrià, que en té tres, donada la seva població i el seu teixit empresarial.

Així, el Segrià disposarà de tres Punts d’Atenció GLOBALLEIDA: un al Segrià Sud, CEEILLEIDA; un al Segrià Nord, CEI Torrefarrera, i un al municipi de Lleida que gestionarà l’Ajuntament de Lleida amb la coordinació i el suport del Patronat de Promoció Econòmica. Tots els Punts d’Atenció GLOBALLEIDA estan dotats de personal tècnic qualificat i ofereixen serveis d’assessorament i formació a empresaris i emprenedors. A més, en la gran majoria de casos també s’ofereixen serveis d’allotjament empresarial.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En concret, el Punt d’Atenció de Lleida comptarà amb 3 despatxos dedicats a l’assessorament, en horaris concertats de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 hores, així com de tres espais diferents per a l’allotjament empresarial; segons la tipologia d’empresa, podran triar allotjar-se en el Parc Agrobiotech situat al Turó de Gardeny, en el Viver FP Emprèn situat al Turó de Gardeny, o a la Casa de Fusta, espai de co-working per a creatius del carrer Cavallers.

 

Aquest Punt d’Atenció és un dels 13 ubicats en onze comarques de Lleida que configuren aquesta xarxa, i que tenen una triple finalitat:

 

– Esdevenir un punt de referència de suport a l’empresa i l’emprenedoria a escala comarcal.

– Ser un punt de trobada i coordinació per al personal tècnic que treballa en l’àmbit de l’empresa i l’emprenedoria a la comarca de forma que es puguin generar sinergies i complementarietats.

– Ser un punt de referència en què tots els municipis de la comarca podran trobar els serveis que s’hi ofereixen en benefici del desenvolupament local i la promoció econòmica del territori.