Lleida

Nou parc de gossos a finals d’any a Lleida

Tània Sentís
  • octubre 16, 2022
  • 2 min read
Nou parc de gossos a finals d’any a Lleida

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, i el primer tinent d’alcalde, Toni Postius, han visitat l’inici de les obres d’aquesta àrea d’esbarjo de 860 metres quadrats situada als Jardins de Francesc Solana, on els animals podran passejar sense lligar. 

Els barris de Balàfia i el Secà tindran un nou parc per a gossos a finals d’any. L’àrea d’esbarjo se situarà als Jardins de Francesc Solana davant de l’institut Torre Vicens i comptarà amb 860 metres quadrats de superfície. El nou parc per a gossos disposarà d’una font abeurador, mobiliari urbà i arbrat i un sistema de drenatge per als orins. Pueyo ha dit que aquesta era una demanda veïnal de fa temps i que es posarà en funcionament en unes tres setmanes.

Postius ha remarcat l’ús que tindrà el parc perquè els propietaris puguin treure els seus gossos en condicions de seguretat i en una zona d’esbarjo condicionada. L’import de l’actuació és de 35.000 + iva, i ha remarcat també que al novembre pugui ser una realitat.

El nou parc comptarà amb bancs, papereres i abeurador, un reg per aspersió que netejarà tota la zona, una tanca perimetral metàl·lica i de fusta i un cancell amb doble porta per evitar la fugida dels animals, així com un sistema de drenatge i de clavegueram. Les àrees d’esbarjo per a gossos són espais on passejar lliurement els animals sense corretja, per a permetre que puguin socialitzar i relacionar-se amb altres gossos i facilitar també la convivència entre els seus amos. Aquesta serà la cinquena àrea d’esbarjo per a gossos de la ciutat.

Tània Sentís
Sobre l'Autor

Tània Sentís

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *