Arriba el nou cicle Lleida Jazz Cava a l’Espai Orfeó

Daviz García, Ramon Macià Trepat i Genís Bagés, en concert el pròxim 18 de novembre dins del nou cicle Lleida Jazz Cava a l’Espai Orfeó. Lleida Jazz Cava és un punt de trobada dels amants del jazz a terres de ponent.

 

Després d’un breu concert, els músics locals podran interaccionar en format jam session amb intèrprets de primer nivell, provinents de Barcelona i diferents punts del territori català. En Genís Bagés, n’és el director artístic, que juntament amb l’equip de l’Espai Orfeó, vetllen per oferir una programació de molta qualitat en un marc incomparable. Tots els concerts tindran lloc a l’Espai Orfeó.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Daviz García i Ramon Macià en concert el 18 de novembre a les 22 h. Daviz García guitarrista i productor llicenciat de guitarra elèctrica especialitat Jazz i Música Moderna a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i titulat de màster a ‘Barcelona Jazz Master’ amb Dani Pérez.

 

Com a guitarrista i productor ha treballat per a RIOT League of Legends, Pretty Woman (El Musical), Pitti, Lauren Nine, Wyke van Weelden entre molts d’altres. Daviz és el guanyador del concurs Fender Hellbilly 2013, guanyador del “Certamen de música joven” de Cantàbria del 2014 i guanyador del Sona 9 amb Senyor Oca el 2017.

Compagina la seva activitat musical sent professor a la Universitat de Barcelona i ENTI-UB. Ramon Macià Trepat és teclista i pianista de música moderna i jazz, nascut a Lleida l’any 1994. Alumne del Conservatori Municipal de Lleida i de l’Escola Superior de Música de Catalunya en l’especialitat de Teclat Modern, ha estudiat amb Marco Mezquida, Jaume Vilaseca, Carlos Uguet, Xavi Ibañez, Joan Díaz i Pere Guixé.

 

La seva carrera professional com a músic de directe i d’estudi inclou, entre altres: Koers, New Orlinyes, Edu Esteve Band, Musical CC80, Lleida Clàssica, Homínids Dispersos així com una llarga llista d’actuacions per a festivals i esdeveniments amb artistes com Lídia Alberich, Jaume Sanchís ‘Txitxo’, Montse Seró, Kelly Isaiah o Joana Cebolla. Tots els concerts comptaran amb l’actuació del Genís Bagés, baterista i director artístic de la Lleida Jazz Cava.

Genís Bagés és un baterista i artista sonor amb una llarga trajectòria dins el panorama nacional i internacional. Ha compartit escenari amb músics com Marco Mezquida, David Mengual, David Soler o Arecio Smith. Després d’obtenir el títol superior de jazz a l’ESMUC i realitzant un any d’estudi al Vienna Konservatorium (Àustria) es trasllada a Berlín on durant dos anys forma part activa de l’escena musical de la ciutat. Actualment, viu a cavall entre Lleida i Barcelona formant part de diferents projectes dins el camp del rock, el jazz i la lliure improvisació.