La noia presumptament violada a Vielha diu que «plorava i deia que no»

Els acusats d'haver agredit sexualment una noia a Vielha

Els acusats d'haver agredit sexualment una noia a Vielha | LleidaDiari.cat

 

Els dos acusats de violar una noia a Vielha han reconegut al judici, aquest dijous a l'Audiència de Lleida, haver mantingut relacions sexuals amb ella a la sortida d'una discoteca, l'agost de 2017, però asseguren que van ser consentides. Ella, en canvi, ha declarat que tots dos (tiet i nebot) la van violar tot i que els demanava que paressin i la deixessin. «No m'estava resistint amb el cos però estava plorant i deia que no», ha declarat la noia, que ha afegit que no va intentar marxar perquè tenia por. La jove, que ara té vint anys, ha explicat visiblement afectada que primer la va penetrar un d'ells i que quan va arribar el segon, el primer li va dir «ara tu».

Imatge general de l'Audiència de Lleida durant el judici als acusats

Imatge general de l'Audiència de Lleida durant el judici als acusats | LleidaDiari.cat

 

 

Segons els psicòlegs, el testimoni de la noia és creïble i es culpabilitza de no haver reaccionat amb més contundència contra les agressions. Els psicòlegs han explicat que la noia va ser víctima d'una agressió sexual per part del seu tiet quan ella tenia quinze anys. També d'una agressió psíquica per part d'una parella quan ella en tenia disset, que va provocar que s'intentés suïcidar. «Totes aquestes vivències la fan vulnerable a tornar a ser víctima d'abusos», han dit.

 

No es resistia amb el cos i assegura que es negava i els hi deia que no

La fiscal demana quinze anys de presó per a cada acusat per un delicte d'agressió sexual. La defensa, representada per l'advocat Agustín Martínez, sol·licita l'absolució en entendre que les relacions van ser consentides i que la declaració de la presumpta víctima té contradiccions i imprecisions. Els dos joves es troben en presó preventiva. Cal recordar que la noia d'ara vint anys ha explicat que «no m'estava resistint amb el cos però estava plorant i deia que no», ha declarat la noia, que ha afegit que no va intentar marxar perquè tenia por. La jove, d'altra banda, ha explicat visiblement afectada que primer la va penetrar un d'ells i que quan va arribar el segon, el primer li va dir «ara tu».