Categories: Successos

La dura declaració d’una nena violada pel seu cosí a la Noguera

La nena de 10 anys violada pel cosí, de 26, a la Noguera, ha explicat que el noi entrava a la seva habitació cada nit durant més d’un any, entre 2020 i 2021. «Jo no volia, però quan em negava, em pegava i m’obligava», ha dit durant la declaració davant dels psicòlegs de l’Equip d’Atenció a la Víctima (EATAV) i que s’ha pogut escoltar aquest dijous en el judici que s’ha fet a l’Audiència de Lleida. 

NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’acusat ha reconegut les relacions sexuals, però ha negat haver-la agredit. En el torn d’última paraula, l’acusat ha dit que el que va fer «està molt malament» i que n’estava penedit. Els fets es van destapar quan la nena va anar al metge i la metgessa va descobrir que estava embarassada. La fiscalia demana 12 anys de presó i la defensa 7.

La fiscalia considera provat que l’acusat va violar de manera reiterada la cosina, que les agressions sexuals van començar el 2020, quan l’acusat tenia 26 anys i la nena 10 i que es van allargar fins a l’estiu de 2021, quan la menor va quedar embarassada i va interrompre voluntàriament l’embaràs.

 

Segons el ministeri públic, tots dos vivien a casa dels pares de la nena, a la comarca de la Noguera, i quan la menor es negava a mantenir relacions sexuals amb ell, l’acusat la bufetejava i l’amenaçava dient-li que li faria mal si li ho explicava als pares.

 

Així ho ha explicat també la nena que, tot i que no ha declarat al judici per la seva curta edat, se l’ha pogut sentir durant la declaració que va fer amb els psicòlegs de l’EATAV i la gravació de la qual s’ha emès a la Sala. La menor ha explicat que el noi entrava cada nit a la seva habitació i que l’obligava a mantenir relacions sexuals tot i que ella s’hi negava. Ha assegurat també que molts cops la pegava, amb la mà o amb algun cable.

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Recent Posts

Alerta per la fuita d’amoníac d’una empresa del Segrià

Protecció Civil ha aposat en alerta el Plaseqcat i es demana el confinament del veïnat…

4 minuts ago

Saps quines són les multes de tràfic més freqüents?

La recaptació per multes de la DGT durant el 2022 ha assolit una xifra rècord,…

12 hores ago

Enxampen ‘in fraganti’ tres homes a Barcelona després d’un robatori amb força

Els Mossos d'Esquadra han detingut 'in fraganti' tres homes a Barcelona per robatori amb força…

14 hores ago

Cau el sostre d’un bany d’un edifici a Catalunya

El sostre del bany d'un pis a Vilanova i la Geltrú va caure dissabte a…

18 hores ago

El país que vol criminalitzar l’homosexualitat amb penes de fins a 15 anys de presó

El Parlament de l'Iraq ha aprovat aquest dissabte unes esmenes a la llei contra la…

23 hores ago

Actualització: Ja es coneix l’estat de les víctimes de l’accident de l’Alt Urgell

Una persona ha resultat ferida greu i dues menys greus després de caure amb el…

23 hores ago