Neixen els Premis Sonor del podcast en català

Els millors podcasts en català difosos durant el 2021 seran reconeguts en la primera edició dels Premis Sonor, uns guardons nascuts per donar a conèixer i visibilitzar projectes «de qualitat, innovadors i originals» en aquesta llengua. Els premis són una iniciativa del magazín digital 'La Mira', que dirigeix el periodista Francesc Canosa, en col·laboració amb Catalunya Ràdio.

 

Les bases del certamen i les diverses categories que es volen reconèixer es donaran a conèixer aquesta setmana, i pel que fa al període de presentació de candidatures, anirà del 24 de gener al 31 de març.

Imatge d'un micròfon

Neixen els Premis Sonor del podcast en català | LleidaDiari.cat

 

El jurat dels premis estarà format professionals del món de la comunicació

El jurat dels premis estarà format professionals del món de la comunicació i en especial de l'univers del podcast i els guanyadors es donaran a conèixer en una gala. En un moment en què el podcast s'està consolidant com un dels nous formats comunicatius amb més seguiment, 'La Mira', amb la col·laboració de Catalunya Ràdio, impulsa la primera edició dels Premis Sonor del podcast en català.

 

Des de 'La Mira' anuncien que l'objectiu és «valorar els podcasts que es fan en llengua catalana i premiar aquells treballs que amb talent i creativitat fan de casa nostra un referent comunicatiu».