Neilson renova l’acord amb l’Aeroport de Lleida-Alguaire

Pla general de l'Aeroport de Lleida-Alguaire amb avions contractats pel touroperador Neilson

Pla general de l'Aeroport de Lleida-Alguaire amb avions contractats pel touroperador Neilson | LleidaDiari.cat

 

Els vols del touroperador britànic Neilson tornaran per novè any consecutiu a l'Aeroport de Lleida-Alguaire la temporada d'hivern 2019-2020, després que la companyia hagi renovat el compromís amb l'aeroport lleidatà. Amb l'acord, Lleida-Alguaire es compromet a oferir els serveis necessaris per a la funcionalitat de l'operativa de Neilson, incloent-hi l'acord amb l'Aeroport de Reus per dies amb la presència de boira intensa a Alguaire, per tal que els passatgers puguin arribar a la destinació final sigui quin sigui l'aeroport a on aterrin.

 

Per la seva banda, Neilson posarà a la venda 10.000 paquets turístics que passaran per l'Aeroport de Lleida-Alguaire, que també inclouran estacions d'esquí catalanes, a part de les andorranes.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla obert on es pot veure un avió de Thomas Cook

Pla obert on es pot veure un avió de Thomas Cook | LleidaDiari.cat

 

 

Les raons per a repetir amb Alguaire

Neilson repeteix aeroport per la rapidesa en gestionar l'arribada dels passatgers fins a destinació final. També, posen en relleu que la gestió de maletes i passaports és més àgil que en un altre aeroport de dimensions més grans, així com la rapidesa en la facturació i temps d'espera dels passatgers per a la tornada.

 

Així mateix, se sumarà a l'operativa de Neilson l'altre operador, Quality Travel, que porta esquiadors suecs durant la temporada d'hivern al Pirineu. Actualment l'Aeroport de Lleida-Alguaire, gestionat per Aeroports de Catalunya, està en plena operativa d'estiu, amb vols a Mallorca, Menorca i Eivissa operats per Air Nostrum, els divendres i diumenges.

Pla mig on es poden veure esquiadors britànics amb el seu equipatge després d'aterrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire

Pla mig on es poden veure esquiadors britànics amb el seu equipatge després d'aterrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire | LleidaDiari.cat

 

 

També et poden interessar…