Nadal al Turó, una altra manera de gaudir de la Seu Vella

Imatge d'arxiu | Turó de la Seu Vella

 

El Consorci del Turó de la Seu Vella ha preparat un ventall d'activitats per gaudir encara més del conjunt monumental amb tota la família aquestes festes nadalenques. Un taller d'estels, jocs i un concurs de fotografia són algunes de les iniciatives que s'engloben dins del programa 'Casal al Turó'. Rosa Franco, de l'escola Traç, tallers creatius, dirigirà el pròxim cap de setmana, 16 i 17 de desembre' d'11 a 12.30 hores, el taller d'estels 'De la Seu Vella al teu arbre', adreçat a nens i nenes de cinc a dotze anys. Els estels són un element decoratiu des de fa segles. A la Seu Vella n'hi trobaràs de mil maneres…estels daurats, de pedra, calats… pots descobrir-los i aprendràs a fer el teu estel per l'arbre de Nadal. La visita i el taller, on s'inclou material, té un preu de cinc euros. Cal fer reserva prèvia en el tel. 973 230 653.

  

 

 

El Consorci del Turó també ha preparat dos jocs on participar és de franc. Per participar en el Joc de pistes familiar 'Alquerc', només cal que vinguis a la Seu Vella i resolguis l'enigma que trobaràs al nostre web www.turoseuvella.cat. Obtindràs l'entrada gratuïta a la Seu Vella per a tu i la teva família. La promoció és vàlida del 21 de desembre a l'11 de gener del 2018. De cara al 23 de desembre, el Consorci ha preparat el Dissabte de Jocs al Claustre. Potser molta gent desconeix que en aquest indret de la Seu Vella la gent ja hi jugava fa més de 500 anys.

 

Aquest Nadal, el Claustre tornarà a ser un espai ple de jocs, per a nens i adults. Pots venir a descobrir-lo d'11.00 a 14.00 hores. El preu per a nens de fins a catorze anys és gratuït, mentre que pels adults també ho serà si porten resolt el joc de pistes de l''Alquerc'. Al marge d'aquestes activitats, el Consorci del Turó ha organitzat el concurs de fotografies a Instagram 'Nadal al Turó', una iniciativa per on els fanàtics de les xarxes socials poden penjar les seves instantànies fins al set de gener de 2018. Pots guanyar un sopar per a dues persones al restaurant 1203 i dues entrades exclusives a la Seu Vella, per veure els focs artificials des de dalt del campanar, les properes Festes de Maig. Hastag: #turoseuvellanadal