Participa: El Musiquem Lleida té obertes les inscripcions

La XVIII edició del Festival Internacional Musiquem Lleida, que tindrà lloc el cap de setmana del 6 al 8 d’octubre d’aquest any, manté oberta fins al 27 de juny la convocatòria pels grups que hi vulguin participar. Les bases per fer-ho es poden consultar a www.coralshalom.cat/musiquemlleida. L’organització del festival disposarà d’un equip tecnicoartístic que avaluarà el nivell de cada grup que sol·licita la participació. Aquest equip valorarà la qualitat musical; la diversitat de gèneres musicals i de grups i la facilitat de connexió amb el públic, entre altres.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquesta XVIII edició del Festival Internacional Musiquem Lleida conté dues efemèrides especials: per una banda, el certamen assoleix la seva majoria d’edat. Per altra, la Coral Shalom, entitat organitzadora de l’esdeveniment, celebra el seu 50è aniversari.
Sobre el Musiquem Lleida

 

El Festival Musiquem Lleida està organitzat per la Coral Shalom a la ciutat de Lleida des de l’any 2006. El seu objectiu és apropar la música al carrer i que tothom en pugui fruir, i alhora, donar l’oportunitat a diferents intèrprets a tenir un escenari per difondre la seva música. Lleida i les seves comarques han estat bressol de músics de renom internacional, alhora que compta amb una gran tradició coral i instrumental, que actualment està en plena expansió gràcies a la formació de bons professionals. La Coral Shalom, com a entitat cultural, té com a principals objectius sensibilitzar i enriquir musicalment la societat amb l’organització de concerts i actes culturals oberts a tothom.