Ets amant de la música Jazz? Aquesta informació t’interessa!

Lleida Jazz Cava és un punt de trobada dels amants del jazz a terres de ponent. Després d’un breu concert, els músics locals podran interaccionar en format “jam session” amb intèrprets de primer nivell, provinents de Barcelona i diferents punts del territori català. En Genís Bagés, n’és el director artístic, que juntament amb l’equip de l’Espai Orfeó, vetllen per oferir una programació de molta qualitat en un marc incomparable.

Guillem Garcia

Comença els seus estudis musicals amb l’acordió clàssic. Als dinou anys vira cap al jazz i ho fa adoptant el piano com a instrument principal. Estudia al Conservatori del Liceu de la mà de professors com Roger Mas, Albert Bover, Toni Vaquer, Sergi Vergés i Horacio Fumero, entre d’altres.

 

Forma part de l’escena jazzística de Barcelona i participa diverses vegades en el Festival de Jazz de Barcelona amb la Big Band del Conservatori del Liceu, la Big Band d’Asier Olabarrieta i la Big Ensemble de Toni Vaquer. Durant aquests anys Guillem pren un rol com a sideman participant en diversos projectes aliens entre els quals participa en l’obra Jazz Bodas de Fígaro dirigida per Paco Mir, amb la qual fa gira passant per teatres com el Teatro del Canal de Madrid, el Teatre Victòria de Barcelona o el Teatro Cervantes de Málaga, entre molts d’altres.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pol Alonso

Es gradua a l’Escola Superior d’Estudis Musicals, Taller de Músics amb l’especialitat d’Interpretació de jazz i música moderna en bateria. Com a músic, forma part de diferents projectes musicals com Food4Soul, Sonsonite, Jessica Abu Grup, Uënsdei, entre d’altres.

Actualment, és membre de l’equip directiu i exerceix de professor de bateria i percussió a l’Escola Municipal de Música de Balaguer. És fundador de l’estudi de producció musical Wooden Record Box, espai des d’on neix i es coprodueix part del Festival Marges i on es enregistren diversos treballs discogràfics, veus en off. A més a més, gràcies a l’estudi mòbil ha realitzat diferents gravacions en directe: Les “Sessions a Grans Records”, les “Sessions vives de Uënsdei”, les “Food4Soul Live Sessions” o el directe a la Sala Mercantil de Jazz Mates. És una persona implicada en la cultura a qui li agrada apostar per allò que creu.

Juju Groove

Juju Groove, baixista, cantant, compositor i productor, original de Sao Paulo, Brasil. Compartint vida amb la música des dels onze anys, Letieres Leite (1 Grammy), Ricky Bonadio (5 latin grammys), Joel Holmes, Didier Lockwood, Mark Aanderud, Franz Schubert Filharmonia i Manu Gavassi són alguns dels artistes amb qui va tenir el privilegi de compartir escenari i estudi. Al Brasil (Graduat a la Universitat de música Souza Lima), Estats Units (Estudis a Laconia High School i beca a Berklee College of Music), Irlanda (Newpark Music centre) i actualment vivint a Catalunya (Graduat al Conservatori del Liceu), Juju groove porta una combinació d’estils de música brasilera, hip-hop, funk i jazz, generes que us han acompanyat per tots aquests diferents universos musicals viscuts en els darrers anys.

 

Aquest any estrenarà el seu primer disc, Intitulat “Follow me”, gravat en tres estudis diferents i mesclat a Berlín per Zé Victor Torelli (Ivan Lins, Black Eyes Peas, Vinicius Chagas).