Música, circ i teatre en la 7a edició del ‘Castellserà de nit’

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

El vicepresident primer de la Diputació, Jordi Latorre, i la diputada, Mercè Carulla, han participat aquest dimarts en la roda de premsa de presentació de la setena edició del 'Castellserà de nit', una programació d'espectacles de música, teatre i circ que se celebra cada dijous del mes d'agost a Castellserà. La presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació- ha comptat amb les intervencions de l'alcalde de Castellserà, Marcel Pujol; i del regidor de Cultura, David Pradas.

 

Es tracta d'una oferta esperada al municipi- segons ha reconegut Marcel Pujol- que aposta per fer espectacles a la fresca, en espais oberts, i que cada any han anat tenint més acceptació, especialment en els darrers anys les propostes de circ. En aquest sentit, ha reconegut que en les darrers edicions s'ha produït un gir en l'orientació de les propostes, passant de ser per un públic, bàsicament adult, a unes propostes més de caire familiar, amb la presència de teatre i circ, a més de la música.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

De cara a l'edició de 2020 es vol introduir també la màgia

De cara a l'edició de 2020 es vol introduir també la màgia, tenint en compte que el famós Mag Lari ha comprat una casa senyorial del municipi, i aprofitar aquesta avinentesa per signar algun tipus de col·laboració de participació o cessió d'espai.

 

Latorre i Carulla ha coincidit en assenyalar la importància de la celebració de festival com aquest perquè atansen la cultura a la gent, dinamitzen les poblacions, i potencien tota mena d'activitats durant el període estival. Com cada any, s'inclou en la programació el concert de cloenda del curs de cant de Castellserà, que enguany complirà la dinovena edició.

 

També et poden interessar…