Música i ciència per a tota la família a CaixaForum Lleida

CaixaForum Lleida ha programat per aquest cap de setmana dues activitats adreçades al públic familiar: dissabte 4 de març, a les 18.00 hores  l’espectacle Barrocomatik i diumenge 5 de març, a les 12.00 hores es durà a terme el taller de ciència A ritme de nombres i xifres.

L’espectacle Barrocomatik que tindrà lloc el dissabte 4 de març, a les 18.00 hores, vol acostar la música de grans compositors barrocs com Bach, Telemann, Vivaldi o Lully al públic familiar; és un espectacle de teatre sense paraules que barreja clown, teatre gestual, titelles, poesia visual i quatre músics en directe amb els seus instruments: el fagot, l’oboè, la tiorba i el violí.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El taller de ciència A ritme de nombres i xifres el públic familiar que es durà a terme els diumenges 5 i 11 de març, a les 12.00 hores posarà a prova l’activitat mental de les famílies amb sorprenents jocs matemàtics, i descobriran tot jugant, que el món de les matemàtiques pot ser fascinant i divertit.

 

Un parell de propostes perquè les famílies aprofitin el temps lliure dels caps de setmana per aprendre i divertir-se juntes.

BARROCOMATIK

Barrocomatik explica la història d’un personatge que ens mostrarà un univers poblat d’autòmats que ell mateix ha creat per no haver d’afrontar les emocions que sorgeixen a partir de les relacions amb altres persones. La rebel·lió de les màquines el conduirà a un viatge emocional que culminarà amb el seu alliberament.

A RITME DE NOMBRES I XIFRES

Des de fa temps i temps, els homes han tingut la necessitat de comptar, i per resoldre els diferents problemes que els anaven apareixent dia a dia, calien nombres cada vegada més complexos.
Posa a prova la teva agilitat mental: practicaràs sorprenents jocs matemàtics, aprendràs a calcular amb un àbac, enviaràs missatges xifrats als companys i descobriràs, tot jugant, que el món de les matemàtiques pot ser fascinant i divertit.