Música als Castells: ‘Ànimes del Pirineu’ a Balaguer

El Castell Formós de Balaguer acollirà el dissabte 3 d’agost una nova edició del cicle Música als Castells, destacant la cobla-fusió com a proposta principal. Sota el títol ‘Ànimes del Pirineu’, l’espectacle combina elements llegendaris de la regió amb una interpretació musical única a càrrec de Lluïsos Cobla. La narradora Montse Pelfort guiarà els espectadors a través de les llegendes protagonitzades per dracs, bruixes i altres éssers fantàstics, mentre que la cobla, enriquida amb percussió i un clarinet baix, interpretarà les composicions especialment creades per l’ocasió pel flabiolaire Ferran Carballido. L’obra inclou textos de l’escriptora Anna Marsal i la direcció artística de Pep Farrés.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquesta serà la segona vegada que la cobla-fusió participa en el cicle Música als Castells, després de la interpretació de cançons de lluita i protesta a l’edició del 2022, amb la col·laboració del cantaor de flamenc Pere Martínez i la cobla Marinada.

Les entrades anticipades per al concert, que començarà a les 22 hores, tenen un cost de 6 € i es poden adquirir a partir del 10 de juliol a la web de la Paeria de Balaguer. En cas de disponibilitat, les entrades es vendran a taquilla el mateix dia de l’esdeveniment per 8 €, tenint en compte la capacitat limitada de l’espai.