Música barroca a CaixaForum Lleida per fer gaudir el públic familiar

L’espectacle Barrocomatik vol acostar la música de grans compositors barrocs com Bach, Telemann, Vivaldi o Lully al públic familiar; és un espectacle de teatre sense paraules que barreja clown, teatre gestual, titelles, poesia visual i quatre músics en directe amb els seus instruments: el fagot, l’oboè, la tiorba i el violí.

Una oportunitat perquè les famílies aprofitin el temps lliure dels caps de setmana per aprendre i divertir-se juntes. Barrocomatik explica la història d’un personatge que ens mostrarà un univers poblat d’autòmats que ell mateix ha creat per no haver d’afrontar les emocions que sorgeixen a partir de les relacions amb altres persones.

 

La rebel·lió de les màquines el conduirà a un viatge emocional que culminarà amb el seu alliberament. Barrocomatik neix amb l’ambició d’acostar la música antiga a un públic familiar, i ofereix un espectacle de teatre sense paraules que barreja clown, teatre gestual, titelles i poesia visual, amb quatre músics barrocs en directe: fagot, oboè, tiorba i violí. Espectacle recomanat a partir de 4 anys.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!