Cultura

Música barroca a CaixaForum Lleida per fer gaudir el públic familiar

Aquesta programació vol acostar les produccions musicals i les arts escèniques de qualitat

Marta Romera
  • febrer 10, 2023
  • 2 min read
Música barroca a CaixaForum Lleida per fer gaudir el públic familiar

L’espectacle Barrocomatik vol acostar la música de grans compositors barrocs com Bach, Telemann, Vivaldi o Lully al públic familiar; és un espectacle de teatre sense paraules que barreja clown, teatre gestual, titelles, poesia visual i quatre músics en directe amb els seus instruments: el fagot, l’oboè, la tiorba i el violí.

Una oportunitat perquè les famílies aprofitin el temps lliure dels caps de setmana per aprendre i divertir-se juntes. Barrocomatik explica la història d’un personatge que ens mostrarà un univers poblat d’autòmats que ell mateix ha creat per no haver d’afrontar les emocions que sorgeixen a partir de les relacions amb altres persones.

 

La rebel·lió de les màquines el conduirà a un viatge emocional que culminarà amb el seu alliberament. Barrocomatik neix amb l’ambició d’acostar la música antiga a un públic familiar, i ofereix un espectacle de teatre sense paraules que barreja clown, teatre gestual, titelles i poesia visual, amb quatre músics barrocs en directe: fagot, oboè, tiorba i violí. Espectacle recomanat a partir de 4 anys.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *