Comarques

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa prepara una mostra de peces donades

Els vestits exposats van participar en la darrera edició del concurs sense obtenir cap premi

Marta Romera
  • gener 25, 2023
  • 1 min read
El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa prepara una mostra de peces donades

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa acollirà des d’aquest divendres i fins al dia 12 de febrer l’exposició d’una vintena de peces que han participat en la darrera edició del concurs que va tenir lloc el passat 17 de desembre. Es tracta d’un conjunt de vestits que, tot i que no van resultar premiats, han estat donats per les seves propietàries per tal que formin part del fons del museu i puguin ser els protagonistes de les desfilades de promoció d’aquest equipament arreu del territori.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La mostra serà inaugurada aquest divendres a les 7 de la tarda per part de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en un acte que tindrà lloc a la Sala d’Exposicions del Museu de Vestits de Paper. Entre els vestits donats figuren els que han cedit les modistes mollerussenques Roser Cardona, Teresa Codony i Anastasia Petrova. També n’hi ha procedents d’altres localitats com Alguaire, Almenar i Lleida.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *