El Museu de l’Aigua de Lleida acollirà el dia 21 la festa benèfica «Sense embuts»

Cartell de la festa

Cartell de la festa | LleidaDiari.cat

 

El divendres dia 21 de setembre a les 19.00 hores «Sense Embuts» realitza la tradicional Festa Benèfica al Museu de l'Aigua de la ciutat de Lleida, situat a l'avinguda de Miquel Batllori número 52 de Lleida, al barri de la Bordeta. Segons ha informat la organitzación de l'esdeveniment, a la festa es podrà gaudir de moltes i diverses activitats, entre les quals, la benvinguda i presentació del curs 2018-2019 a càrrec d'en Daniel Gabarró, dinamització teatral, activitat artística a càrrec de la Gemma Abelló, el concert en directe «Un ratito con Drexler» a càrrec d'Òscar Fillat, l'espectacel de dansa a càrrec de l'escola Danscape i molt bon ambient.

 

L'entitat «Sense embuts», assegura que una gran part del jovent passa per moments durs, «plens de confusió i amb dificultats per passar de la infància a l'adultesa». Per això, a principis del 2015 es crea el projecte «Sense embuts». «Sense Embuts» té com a objectiu el benestar i la felicitat del jovent de la ciutat oferint espais d'autoconeixement i autoestima, per això ofereix un espai lliure, segur, confidencial i gratuït al jovent de la província de Lleida oferint aprenentatges útils per al seu propi benestar.

 

Aquest curs 2018-2019 porta per títol «Viatge per trobar la mateixa veu», ja que totes les sessions que es realitzaran són propostes del mateix jovent. Entre les propostes trobem: la gestió emocional, la situació política a Catalunya, la llibertat, la discriminació, la bellesa, l'assetjament escolar, etc.

  

Les sessions començaran el dimarts 9 d'octubre al Rectorat de la Universitat de Lleida i seguiran tots els dimarts. A les 18.00 hores el jovent d'entre dotze i setze anys i a les 19.30 hores el jovent d'entre setze i 22 anys. La festa Benèfica té com a objectiu recaptar fons per a poder seguir oferint aquests espais gratuïts al jovent de Lleida. Ja saps, si ets jove, de Lleida i vols passar una bona jornada en companyia de més gent com tu, no et pots perdre aquesta oportunitat que ve de la mà dels «Sense embuts». Aprofita i guarda't el dia 21 a l'agenda!