Lleida

Nou mural de Lily Brick: Homenatge a la dona arquitecta tècnica

El Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Lleida exposarà l'obra durant el mes de març

Mar Laborda
  • març 11, 2023
  • 2 min read
Nou mural de Lily Brick: Homenatge a la dona arquitecta tècnica

Destacar el paper de les dones en l’arquitectura tècnica, aquest és l’objectiu del mural de Lily Brick que el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida (CATL) exposa durant tot el mes de març a la seva seu de la plaça Sant Joan 18. L’obra, titulada ‘L’arquitectura tècnica en l’obra’, consisteix en una composició pictòrica que ressalta l’ofici de les arquitectes tècniques, amb una mirada intensa i forta que combina perfectament la part metòdica i la creativa.

Segons Brick, alter ego de Mireia Serra, aquesta obra ha estat un descobriment perquè «representa l’equilibri entre la passió i la professionalitat unides». El mural de l’artista lleidatana va ser un encàrrec del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, i dins del seu periple pels col·legis professionals de Catalunya, ha tingut un especial protagonisme en la commemoració del 8 de març del CATL.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Lily Brick, coneguda pels seus murals de gran format realitzats amb pintura en esprai en espais rurals o al carrer, és una dissenyadora gràfica que amb vint-i-quatre anys va descobrir la vocació per l’art al carrer. Les seves peces, més de 400, s’han pogut veure a ciutats com Santiago de Compostel·la, Múrcia o Barcelona, però també a països de tot Europa, com Alemanya, França, Suècia i fins i tot a la delegació de l’Agència Espacial Europea a Holanda.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *