Mor un motorista de 46 anys en una sortida de via a Torres de Segre

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s'ha registrat un sinistre viari mortal en zona urbana al camí de Torres de Segre a Utxesa, al terme municipal de Torres de Segre (Segrià). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 07.37 hores.

 

Per causes que encara s'estan investigant, un motorista ha sortit de la via i ha mort. La víctima mortal és I.N.M., de 46 anys i veí de Torres de Segre. Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

Altres accidents mortals de motoristes a Lleida

A principis del mes de setembre, un altre motorista va morir en un xoc amb un tractor amb remolc a l'N-230 al Pont de Suert, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). L'avís del sinistre es va rebre a les 10.22 hores al quilòmetre 118 de l'N-230, que voreja el pantà d'Escales i a uns cinc quilòmetres de la capital de l'Alta Ribagorça.

 

Per causes que es van investigar en el seu moment, hi va haver una col·lisió entre el tractor amb remolc i la motocicleta. Com a conseqüència de la topada, el conductor del vehicle de dues rodes va morir. La víctima era M.S.F., un veí d'Alcorisa (Terol), de 57 anys i de nacionalitat espanyola. Arran de la incidència, es van activar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques.

 

Servei de suport psicològic per als familiars

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.