Comarques

Tot preparat per la 1a mostra de música local La Murga de Balaguer

Amb una proposta d’activitats paral·leles

Marta Romera
  • setembre 19, 2022
  • 2 min read
Tot preparat per la 1a mostra de música local La Murga de Balaguer

27 grups de música de Balaguer o amb la majoria de components de la ciutat, participaran durant dos dies a la Murga de Balaguer que pretén donar empenta i promocionar la cultura musical així com ser un punt de trobada d’artistes, promotors i amants de la música.

Aquesta iniciativa que va sorgir amb la voluntat que els grups locals i els nous artistes emergents de Balaguer disposessin d’un cap de setmana marcat al calendari on poder iniciar-se en el món de la música en directe, ha estat molt ben rebuda pel sector tal com reflecteix la quantitat de grups confirmats, així com la varietat musical d’aquests.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els dos espais escollits per la comissió de la La Murga per aquesta primera edició són el pati de l’Escola Municipal de Música i la plaça del Morter.

El tret de sortida amb l’actuació del grup Jazz Mates

El divendres 23 a les 6 de la tarda es donarà el tret de sortida amb l’actuació del grup Jazz Mates que seran part de l’acte d’inauguració, una inauguració que comptarà també amb una xerrada a càrrec de la “Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran” a l’Escola de Música.

Aquesta primera mostra local de música també comptarà amb altres activitats destacades com són una fira del disc i del col·leccionisme, espai de micro obert, foodtrucks, vermut popular i altres xerrades enfocades al sector, i tindran una durada fins al dissabte 24 a la matinada. Tots els concerts i activitats són gratuïtes i se’n podrà consultar la programació al web lamurga.balaguer.cat.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *