Tot preparat per la 1a mostra de música local La Murga de Balaguer

27 grups de música de Balaguer o amb la majoria de components de la ciutat, participaran durant dos dies a la Murga de Balaguer que pretén donar empenta i promocionar la cultura musical així com ser un punt de trobada d’artistes, promotors i amants de la música.

Aquesta iniciativa que va sorgir amb la voluntat que els grups locals i els nous artistes emergents de Balaguer disposessin d’un cap de setmana marcat al calendari on poder iniciar-se en el món de la música en directe, ha estat molt ben rebuda pel sector tal com reflecteix la quantitat de grups confirmats, així com la varietat musical d’aquests.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els dos espais escollits per la comissió de la La Murga per aquesta primera edició són el pati de l’Escola Municipal de Música i la plaça del Morter.

El tret de sortida amb l’actuació del grup Jazz Mates

El divendres 23 a les 6 de la tarda es donarà el tret de sortida amb l’actuació del grup Jazz Mates que seran part de l’acte d’inauguració, una inauguració que comptarà també amb una xerrada a càrrec de la “Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran” a l’Escola de Música.

Aquesta primera mostra local de música també comptarà amb altres activitats destacades com són una fira del disc i del col·leccionisme, espai de micro obert, foodtrucks, vermut popular i altres xerrades enfocades al sector, i tindran una durada fins al dissabte 24 a la matinada. Tots els concerts i activitats són gratuïtes i se’n podrà consultar la programació al web lamurga.balaguer.cat.