La 10a edició de la Mostra de Dansa arriba a Balaguer

Balaguer es prepara per acollir la 10a edició de la Mostra de Dansa ‘Ciutat de Balaguer’, organitzada per La Xemeneia Espai de Dansa Moviment i Creació. L’esdeveniment, que tindrà lloc aquest dissabte dia 23 de març al Monestir de Santa Maria de les Franqueses a partir de les 19h, presentarà l’espectacle ‘Les Fades de Montmur’, una adaptació del conte de Josep Carner Ribalta.

Sota la direcció d’Albert Bonet i amb les coreografies elaborades per l’equip docent del centre, l’espectacle serà interpretat per un centenar de ballarines i ballarins de totes les edats. A través de diverses disciplines com la dansa clàssica, contemporània, el jazz i el lindy hop, els participants portaran a escena les peripècies de vuit fades residents al tossal de Mormur, al secà de Balaguer, que aspiren a fer d’un nadó una persona plenament feliç.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
300x600-neu

La Xemeneia Espai de Dansa Moviment i Creació, treballa des del 2005 amb l’objectiu de proporcionar una formació de dansa de qualitat. A través de metodologies adequades, el centre busca que els alumnes adquireixin eines i recursos per formar-se com a persones solidàries, amb inquietud per l’esforç i l’interès per aprendre en un context social, artístic i cultural. La seva perspectiva d’ensenyament de la dansa prioritza l’educació emocional, social i cognitiva, amb un professorat titulat encarregat de la seva impartició.