Preocupant: Els Mossos han rebut més de 20 denúncies per punxades en entorns d’oci

Els Mossos d'Esquadra han rebut fins a aquest dimarts 23 denúncies per punxades en entorns d'oci, segons el darrer balanç fet pel cos. De les 23 víctimes, 22 són noies i 1 és un noi. Arran d'aquestes denúncies, s'estan instruint 21 atestats, ja que en dos dels atestats hi ha incloses dues víctimes.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Una punció a una noia a la festa major de Viladamat

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la punció a una noia durant la nit del dissabte a la festa major de Viladamat (Alt Empordà). Segons detalla un comunicat de l'Ajuntament de Viladamat, la noia estava gaudint de la festa i una persona desconeguda va punxar-la tot i que els informes clínics detallen que no hi va haver cap submissió química. La noia va denunciar els fets a la comissaria dels Mossos de l'Escala (Alt Empordà).

 

A més, des de l'Ajuntament de Viladamat asseguren que van aplicar el protocol previst per aquests casos amb la intervenció del Punt Lila, una ambulància, personal de seguretat i els Mossos d'Esquadra. A més, l'organització va suspendre la festa abans del previst, tal com també marca el protocol.

 

Des de l'Ajuntament de Viladamat rebutgen aquest tipus d'agressions i mostren solidaritat amb la víctima. A més, en un comunicat penjat a les xarxes socials asseguren que des del consistori empordanès encara treballaran per generar espais de festa segurs i donar eines a les dones perquè se sentin tranquil·les i lliures.