Balears Vadevi

Els Mossos impedeixen als CDR tallar l’A-2 a Castellnou de Seana

  • desembre 21, 2018
  • 3 min read

Imatge dels Mossos d'Esquadra identificant alguns membres del CDR a Castellnou de Seana | LleidaDiari.cat

 

Els Mossos d'Esquadra han impedit aquest migdia que els CDR tallessin l'A-2 a Castellnou de Seana (Pla d'Urgell). Una trentena de persones s'havien anat concentrant des de quarts de dotze per intentar accedir a la calçada de l'autovia per tallar-la. Diverses furgonetes de la Brimo, així com altres efectius del cos han tallat el pont que creuava l'A-2 per damunt, fet que no ha permès als concentrats poder acostar-se a l'A-2. Posteriorment, la policia ha procedit a identificar els assistents, que finalment han acabat marxant.

Efectius dels Mossos impedint el pas a membres dels CDR que intentaven accedir a l'A-2

Efectius dels Mossos impedint el pas a membres dels CDR que intentaven accedir a l'A-2 | LleidaDiari.cat

 

 

En aquest sentit, cal recordar que a mig matí el mig miler de persones que, des de dos quarts de set del matí, tallaven l'A-2 a Alcarràs (Segrià) han decidit abandonar el lloc i aixecar el tall de l'autovia cap a dos quarts d'onze, després d'unes quatre hores. A primera hora del matí, els manifestants, convocats pels CDR, han col·locat pneumàtics i tanques de la mateixa autovia per tallar la via en què s'han produït retencions de vehicles i camions sobretot en les primeres hores de tall. També s'han produït alguns moments de tensió entre alguns transportistes i els membres del CDR, en què els Mossos d'Esquadra han intervingut sense que s'hagi produït cap incident.

 

Els vehicles i camions aturats pel tall han pogut girar passades unes hores i seguir les seves rutes per vies com l'N-II o l'autopista AP-2, en la qual els Mossos han demanat que s'aixequés el peatge a Soses. Els manifestants, enmig d'una densa boira, han fet foc a la mitjana i han repartit esmorzar. Finalment, cap dos quarts d'onze del matí han decidit aixecar el tall i abandonar el lloc. La circulació però, no es podrà reprendre fins que els serveis de manteniment de l'autovia hagin retirat les tanques i material divers que els CDR han col·locat a la calçada així com s'hagi netejat l'oli que s'hi ha escampat.

 

Un esmorzar amb carn a la brasa a peu de carretera

Malgrat aquest aixecament del tall, des de les xarxes socials del CDRsLleida han assegurat que aviat emetrien noves informacions, per tant, s'està a l'espera d'altres possibles talls de carretera. En aquest sentit, cal recordar que els membres del CDR que han decidit concentrar-se des de primera hora d'aquest matí a l'A-2 al seu pas per la localitat lleidatana d'Alcarràs han preparat un esmorzar de brasaTal com es pot veure a les imatges que ells mateixos han publicat a les xarxes socials, els manifestants han pogut gaudir de llonganissa i altres talls a la brasa a peu de carretera. Tanmateix, animaven a la ciutadania a sumar-s'hi a la protesta.

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.