Els Mossos d’Esquadra denuncien penalment un conductor per circular a 230 km/h per l’AP-2 al Segrià

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment un conductor de 55 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat de Madrid, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible.
 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Els fets van tenir lloc el dia 26 d'agost, cap a les 16.25 hores de la tarda, durant un control de velocitat que es va muntar a l'altura del punt quilomètric 134 de l'AP-2, dins del terme municipal de Torres de Segre, a la comarca del Segrià.

 

Els Mossos d’Esquadra denuncien penalment un conductor per circular a 230 km/h per l’AP-2 al Segrià

Els Mossos d'Esquadra denuncien penalment un conductor per circular a 230 km/h per l'AP-2 al Segrià | LleidaDiari.cat

Era un tram limitat a 120 km/h

Durant el control que estaven realitzant els Mossos d'Esquadra, els agents van detectar un turisme que circulava a 230 km/h en un tram limitat a 120 km/h. De fet, els agents del Grup de Recerca de Dades (GRD) de la Regió Policial de Ponent van identificar al conductor i li van notificar que estava denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària.
 

Els agents del GRD van comprovar que el conductor denunciat va entrar a l'autopista per l'accés del Vendrell a les 15:47 hores i va ser fotografiat a Torres de Segre a les 16:27 hores, conduint 107 km a una velocitat mitjana de 160.5 km/h. Cal mencionar que s'ha comprovat que aquest vehicle entra a l'autopista per l'accés del Vendrell a les 15:47 hores i fotografiat a Torres de Segre a les 16:27 hores, resultant 107 km a una velocitat mitjana de 160.5 km/h.
 

El conductor denunciat haurà de comparèixer quan sigui requerit davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.