Els Mossos alerten sobre un nou tipus de robatori als caixers automàtics

L'estafador posa un aparell als caixers per quedar-se la targeta dels clients.

Els Mossos han alertat sobre una nova manera de robar als caixers automàtics | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d’Esquadra han alertat sobre una nova i inesperada manera de robar. El cos policial, a més, posa especial èmfasi en estar molt atents en una acció que milers i milers de catalans fan cada dia: retirar diners dels caixers automàtics. Per això mateix, doncs, els Mossos han il·lustrat el nou tipus de furt per a poder evitar-lo.

 

«Al caixer vigila!», demanen els Mossos a través del seu Twitter mentre expliquen el perquè de la problemàtica. Segons aquests, el furt es produeix quan un dels lladres t’interpel·la per un costat del caixer —et distreu d’alguna manera— mentre que un altre entra en escena per robar-te els diners o la targeta bancària.

 

 

Estar atents als caixers automàtics

És la recomanació que fan els Mossos d’Esquadra. Expliquen que, després que un primer actor t’hagi distret i desviï la teva atenció del caixer automàtic, n’apareix un altre que, per darrere, et pot arribar a robar els diners, la targeta bancària o fins i tot furtar-te el PIN de la targeta.

 

Per això mateix, doncs, caldrà estar molt atent sempre que ens disposem a treure diners d’un caixer automàtic, ja que els lladres estan molt atents a possibles distraccions per donar-nos una notícia d’allò més desagradable.

 

Els Mossos alerten sobre l’estafa de la carpeta

Es tracta, en aquest cas, de persones que fingeixen treballar per alguna organització humanitària, i aprofiten la bona fe de les persones que es volen informar per robar-los la cartera o qualsevol altre objecte de valor.