Els Mossos d’Esquadra escortaran a uns 900 aficionats del PSG fins a l’Estadi Olímpic per motius de seguretat

Els Mossos d’Esquadra conduiran aquest dimarts a uns 900 aficionats del París Saint-Germain des de plaça Espanya fins a la grada d’animació de l’Estadi Olímpic de Montjuïc, amb motiu del partit de tornada contra el FC Barcelona de quarts de final de la Champions. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Això és el que ha explicat el director dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer, a Catalunya Ràdio, on ha expressat que l’objectiu és minimitzar les zones d’interacció entre les aficions rivals per reduir els riscos, donat que es preveu la presència d’uns 2.600 seguidors del PSG a Barcelona per donar suport al seu equip. El director dels Mossos també ha subratllat la transcendència del partit, l’aglomeració esperada i el context internacional complex en termes d’alerta terrorista, que justifica el desplegament d’un ampli dispositiu de seguretat aquest dimarts.

Pel que fa a l’alerta terrorista, Ferrer ha concordat amb les declaracions del conseller Joan Ignasi Elena, qui va indicar que la principal amenaça en aquest moment són els llops solitaris. Ha admès la complexitat de prevenir aquests atacs i ha valorat la tasca preventiva realitzada, així com la disponibilitat d’un dispositiu reaccionari preparat per intervenir si fos necessari. Finalment, Ferrer ha assegurat que els seguidors del Barça percebran una presència «que crida l’atenció», amb més de 350 agents desplegats.