Sorpresa una dona de 30 anys robant un ordinador d’una oficina a Lleida

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Lleida una dona, de 30 anys, com a presumpta autora d'un robatori amb força. Els fets van passar aquest dimarts al matí pels volts de les 07.30 hores quan ens van alertar que s'havia produït un robatori amb força en unes oficines del carrer Sant Martí de Lleida.

 

Immediatament, es va adreçar al lloc una patrulla de Mossos d'Esquadra que va constatar que havien accedit a l'interior de l'oficina, forçant una finestra, i es van emportar un ordinador portàtil. Les dades aportades per un testimoni van permetre tenir una descripció de l'autora del robatori i es va iniciar la recerca per la zona.

 

Una dona que coincidia amb la descripció de la presumpta autora

Poc després una patrulla de Mossos d'Esquadra va localitzar, al carrer Sant Andreu, a una dona que coincidia amb la descripció de la presumpta autora i que portava a sobre una bossa amb un ordinador, fet que va motivar la seva detenció. La detinguda, amb antecedents, passarà aviat a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.