Atenció: Enxampats robant mòbils en aquesta popular platja catalana

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres dos homes per robar telèfons mòbils als turistes que es banyaven a la platja de Cambrils (Baix Camp). Els lladres, de 24 i 47 anys, se'ls atribueix un delicte de furt. A un d'ells, també se l'acusa de simulació de delicte, ja que es va fer passar per víctima quan intentava recuperar el seu aparell.

 

Els fets van passar pels volts de la una del migdia del mateix dia de la detenció. Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials per furts, passaran a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus en les pròximes hores.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Els Mossos van identificar un home quan pujava a un autobús estacionat en la parada d'un hotel ubicat al passeig marítim, a poca distància de la platja. En l'escorcoll d'una bossa que va amagar sota un dels seients, els agents van localitzar tres telèfons mòbils i diversos aparells electrònics de dubtosa procedència.

 

Efectuades les corresponents comprovacions

Un cop efectuades les corresponents comprovacions, es va confirmar que el material constava com a sostret a uns turistes quan estaven a la platja, motiu pel qual l'home va quedar detingut. A més, mentre es feien gestions, va sonar un dels mòbils que contenia la bossa. Els agents van poder parlar amb el titular de l'aparell i van acordar que es presentés a comissaria per retornar-li el dispositiu un cop efectuades diverses verificacions.

 

Posteriorment, també es van contactar amb la resta de víctimes, que ja havien interposat denúncia dels fets a la comissaria de la policia local per tal de retornar-los els dispositius. Pel que fa a l'home que s'havia presentat com a víctima, els mossos el van rebre a comissaria a la tarda. L'individu, que anava indocumentat, va desbloquejar el terminal per demostrar la seva propietat i a la galeria apareixia ell amb el detingut. Això, conjuntament amb la descripció dels presumptes autors aconseguida per la policia, van permetre relacionar l'home amb els furts. Finalment, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de furt i també per simulació de delicte.