Enxampat a la Seu conduint begut, sense punts i amb una roda davantera destrossada

En estat etílic, sense punts del carnet i amb una roda davantera destrossada i sense pneumàtic. Així circulava durant la matinada d'aquest dimecres un home de 51 anys, de nacionalitat portuguesa i veí de la Seu d'Urgell, per una carretera del municipi de la Seu d'Urgell. Els fets han tingut lloc pels volts de la una de la matinada d'aquest 14 de novembre. Dues patrulles de trànsit dels Mossos d'Esquadra estaven realitzant un control de trànsit a l'alçada el Parc del Segre a la Seu d'Urgell. De sobte, han vist com un cotxe s'apropava. El conductor, que circulava amb una roda davantera destrossada i sense pneumàtic, circulava fent ziga-zagues. Els agents han intentat fer aturar al vehicle, però el conductor ha fet cas omís de les indicacions i inclús han hagut d'apartar-se per evitar l'atropellament.

 

Immediatament, diverses patrulles de la policia catalana han iniciat una persecució per intentar aturar aquest vehicle, que posava en perill a la resta d'usuaris. Finalment, i després que el conductor intentés treure de la via un dels vehicles policials amb diverses envestides laterals, els Mossos han aconseguit barrar-li el pas. El vehicle ha acabat impactant amb una jardinera i els agents l'han hagut de reduir per detenir-lo, ja que aquesta persona es resistia activament.

 

Conduïa un vehicle robat

Ja detingut, l'home, que presentava clars signes de trobar-se sota l'efecte de les begudes alcohòliques, s'ha negat a fer les proves d'alcoholèmia. Seguidament, els agents han pogut comprovar que el conductor no tenia punts del permís de conduir. El conductor ha estat traslladat a l'Hospital de la Seu i ha colpejat un dels mossos que es custodiaven, provocant-li lesions a la cara.

 

Els agents també han pogut comprovar que el vehicle que conduïa el detingut tenia el pany manipulat i a l'interior hi havia diversos estris susceptibles de ser emprats en robatoris de força. La policia catalana ha obert posteriorment una investigació per esbrinar si aquesta persona està implicada en altres actes il·lícits penals. El detingut, amb nombrosos antecedents, passarà a disposició judicial en les pròximes hores.