Els Mossos denuncien un conductor a Lleida per conduir a 220 km/h per l’A22

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment un conductor, de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barbastro (Osca), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible.

 

Els fets van passar el passat dimarts, pels volts de les 19.00 hores, durant un control de velocitat que es va muntar a l'altura del punt quilomètric 6,6 de l'A-22, dins del terme municipal de Lleida.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Els Mossos denuncien un conductor a Lleida per conduir a 220 km/h per l’A22

Els Mossos d'Esquadra denuncien penalment un conductor per circular a 220 km/h per l'A-22 al terme municipal de Lleida | Mossos

 

Una velocitat penalment punible

Els agents van detectar un turisme que circulava a 220 km/h en un tram limitat a 120 km/h. Una patrulla de Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit el va aturar poc després i va denunciar el conductor per un delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible. El conductor denunciat haurà de comparèixer quan sigui requerit davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

 

Un altre conductor enxampat a Lleida en els darrers dies

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment un conductor de 55 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat de Madrid, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible.

 

Els fets van tenir lloc el dia 26 d'agost, cap a les 16.25 hores de la tarda, durant un control de velocitat que es va muntar a l'altura del punt quilomètric 134 de l'AP-2, dins del terme municipal de Torres de Segre, a la comarca del Segrià.

 

Era un tram limitat a 120 km/h

Durant el control que estaven realitzant els Mossos d'Esquadra, els agents van detectar un turisme que circulava a 230 km/h en un tram limitat a 120 km/h. De fet, els agents del Grup de Recerca de Dades (GRD) de la Regió Policial de Ponent van identificar al conductor i li van notificar que estava denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària.