Els Mossos fan una crida a les persones qui hagin estat víctimes del furt d’una bicicleta

Els Mossos d'Esquadra van recuperar aquest darrer 3 de novembre a Torres de Segre, a la comarca del Segrià, més d'un centenar de bicicletes robades. Els vehicles, de gamma mitjana i baixa, se suposa van ser furtats a diferents punts de la demarcació i els agents van detenir com a presumpte autor a un home que les tenia desmuntades i empaquetades per enviar-les al seu país d'origen, el Congo.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Des d'aleshores, la policia catalana ha custodiat les bicicletes, les quals han estat muntades, i ha procedit a revistar les denúncies rebudes durant els darrers mesos referides a furts de vehicles d'aquesta mena. Fins ara, el cos policial n'ha retornat un total de 21 als propietaris legítims, però n'hi ha encara prop d'un centenar de bicicletes per lliurar i se'n desconeix la identitat dels propietaris.

 

 

Els Mossos fan una crida a les persones qui hagin estat víctimes del furt d’una bicicleta

Bicicletes localitzades a Torres de Segre | LleidaDiari.cat

 

Els Mossos demanen ara a totes les persones que hagin denunciat durant els darrers mesos la sostracció d'una bicicleta a la demarcació que es personin durant la setmana vinent, des de dilluns fins a divendres i entre les 9 h i les 21 h, a la comissaria de Lleida i portin a sobre tota la documentació de la qual disposin per a demostrar que són propietaris d'algun dels vehicles localitzats. La documentació vàlida per a reclamar la propietat de les bicicletes pot ser la factura, el rebut de compra o qualsevol mena de fotografies amb les quals se'n pugui acreditar la propietat.

 

La policia catalana ha preparat a les dependències de la seva comissaria a Lleida un espai per a l'exposició de les bicicletes recuperades, les quals van ser trobades a un magatzem de la vila segrianenca i a dos contenidors també localitzats allà. La major part són bicicletes de muntanya però també n'hi ha entre els vehicles recuperats bicicletes de passeig, plegables i infantils.

 

  
En el cas de les persones que no van denunciar la sostracció en el seu moment, la policia recorda que, si en disposen de documentació amb la qual puguin demostrar que alguna de les bicicletes recuperades és de la seva propietat, només cal que demanin cita prèvia al web de Mossos d'Esquadra per a presentar la corresponent denúncia i poder personar-se a la comissaria lleidatana per tal de tractar de trobar el seu vehicle de dues rodes entre els recuperats pels agents.