Els Mossos fan una crida per poder lliurar bicicletes robades i recuperades a Lleida

Els Mossos d'Esquadra van recuperar el 3 de novembre a Torres de Segre (Segrià) més d'un centenar de bicicletes robades, de gamma mitjana i baixa, i van detenir un home que les tenia desmuntades i empaquetades per enviar-les al seu país d'origen, el Congo. Des d'aleshores, la policia ha muntat les bicicletes i ha revisat les denúncies rebudes.

 

Fins ara, n'ha retornat 21 als propietaris, però n'hi ha encara prop d'un centenar per lliurar. Els Mossos demanen a les persones que hagin denunciat la sostracció d'una bicicleta que vagin la setmana vinent, de dilluns a divendres entre les 9 h i les 21 h, a la comissaria de Lleida i portin tota la documentació que puguin, com ara factura, rebut de compra o fotografies, per acreditar-ne la propietat.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Els Mossos fan una crida per poder lliurar bicicletes robades i recuperades a Lleida

Els Mossos retornen una vintena de bicicletes recuperades a Torres de Segre i fan una crida per poder lliurar la resta | Mossos

 

Una exposició de les bicicletes recuperades

La policia ha preparat a la comissaria de Lleida una exposició de les bicicletes recuperades, en magatzem i en dos contenidors. La major part són bicicletes de muntanya, però també n'hi ha de passeig, plegables i infantils. En el cas de les persones que no van denunciar la sostracció en el seu moment, i que disposin de documentació que pugui demostrar la seva propietat, cal que demanin cita prèvia al web de Mossos per presentar la corresponent denúncia.