Tristes novetats sobre el jove desaparegut des de dilluns al riu Ebre

Els mossos han identificat el cos trobat aquest dimecres al matí al riu Ebre com el del jove de Benissanet desaparegut dilluns a la tarda. Agents de la unitat de Policia Científica de la regió de les Terres de l'Ebre dels Mossos d'Esquadra han comprovat aquest dijous al matí que correspon a Idriss BA, de 21 anys.

 

Una embarcació de l'operatiu de recerca va trobar aquest dimecres al matí el cadàver surant a la riba dreta del riu aigües avall de Miravet, a 8,5 quilòmetres del punt on se'l va veure per últim cop. El jove havia anat dilluns amb un grup d'amics a banyar-se a un tram de riu amb escullera prop de Benissanet conegut pel fort corrent fluvial.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de la troballa del jove al riu

Identifiquen el cadàver trobat a l'Ebre com el del jove de Benissanet desaparegut | Mossos

 

Els companys van avisar de la desaparició del jove

Els companys van avisar de la desaparició del jove, que pràcticament no sabia nadar, cap a les set de la tarda. Un operatiu format per bombers i mossos, incloent-hi embarcacions, equips subaquàtics i un helicòpter, va pentinar la ribera i la llera de l'Ebre per trobar-lo. Aquest dimecres al matí, el cos ofegat va aparèixer a 2,4 quilòmetres de Miravet, després d'haver estat arrossegat pel corrent del riu 8,5 quilòmetres en unes 40 hores.