Busquen l’autor d’apunyalar al coll un home a Lleida

Els Mossos d'Esquadra busquen l'autor d'haver apunyalat al coll un home, diumenge 16 de setembre a la matinada, en ple carrer a Lleida. Els fets van tenir lloc a l'encreuament dels carrers Alfred Perenya i Alcalde Porqueres i els serveis d'emergència van rebre l'avís cap a un quart de tres de la matinada.

 

El SEM va traslladar l'home ferit, de 45 anys i nacionalitat romanesa, a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida on, després de rebre atenció sanitària, va ser donat d'alta el mateix diumenge. Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les causes de l'agressió. Encara no hi ha cap detingut.

 

Un home apunyala la seva dona a Mataró

Aquest succés recorda al ocorregut el darrer cap de setmana, en aquesta ocasió, a Mataró. En aquesta ocasió, un home, Ahmed B., va haver de ser detingut pels Mossos d'Esquadra, després de clavar una ganivetada a l'estómac a la seva dona, Nazima B. Els fets van ser alertats pels mateixos veïns de l'edifici localitzat a la plaça Gatassa, dins del barri de Cerdanyola de la capital comarcal. Els crits d'una dona, procedents del segon segona, van provocar la trucada a les autoritats, que es van presentar immediatament.

 

L'arribada dels Mossos d'Esquadra va facilitar la ràpida detenció de l'agressor, que ha passat a disposició judicial, per un cas que ja ha estat considerat com de violència de gènere, delicte pel qual serà processat el presumpte autor de l'apunyalada. Per la seva banda, la dona va haver de ser atesa per les assistències mèdiques, que des del primer moment van detectar la profunda ganivetada que tenia a l'estómac, la qual havia estat etzibada pel seu marit mentre dormia, sense que hi hagués motiu aparent de discussió.

 

Pronòstic mèdic reservat de la víctima

Després de realitzar una primera exploració i valoració, els especialistes sanitaris van considerar necessari traslladar la ferida a un centre mèdic. Per això, la dona va ser derivada a l'Hospital de Mataró, on roman ingressada a l'espera de respondre positivament a la intervenció que la van sotmetre. Si bé els doctors consideren que no s'hauria de témer per la seva vida, també han optat per considerar la pacient en estat de pronòstic reservat. D'aquesta manera, s'esperarà a veure com respon al tractament per decidir quan podrà ser donada d'alta.